Diverse

Dependenta financiara

Posted On
Posted By admin

Inca de mici parintii nostri ne spun invata ca sa ajungi om mare, cu toate acestea societatea ne arata ca banii sunt uneori mult mai importanti decat cunostintele. Cu toate acestea eu am reusit sa imi asigur un viitor prin propriile forte.

Atunci cand am terminat liceul si am intrat la facultate mi-am dat seama ca nu pot ramane pe capul parintilor mei, platisera pana atunci foarte multi bani pentru educatia mea, iar acum nu aveau de unde sa scoata altii.

Asa ca am decis sa ma angajez, cu toate acestea cand a inceput facultatea problemele au inceput sa apara. Ca sa merg la examene trebuia sa ma invoiesc de la munca, iar sefului nu prea ii placea asta. In semestrul doi deja renuntasem la locul de munca si nu stiam cum as fi putut sa imi gasesc altul mai bun.

Apoi am inceput sa caut online si pas cu pas am aflat mai multe despre videochat. Am fost atrasa de aceasta lume destul de repede mai ales ca nu presupunea contact fizic. Printre beneficiile pe care acest job mi le oferea era si un program flexibil. Mai exact puteam vorbi cu cei de la studio pentru a merge la examene fara ca mai apoi sa am probleme.

De asemenea la acest loc de munca aveam ocazia de a castiga mai multi bani decat la precedentul. De aceasta data nu mai eram fortata sa fac efort fizic sau sa fac si alte lucruri fata de cele trecute in contract. Acest job mi-a oferit sansa de a cunoaste un colectiv superb, in care fetele se ajuta intre ele pentru ca la final totul sa fie bine.

In acest fel i-am scapat si pe ai mei de problema banilor, am reusit sa imi indeplinesc si eu cateva vise si in plus nu am renuntat la facultate. Nu pot sa va spun cat de bine ma simt acum, sunt o femeie independenta, o femeie care isi permite sa mearga in vacante, sa isi cumpere haine si bijuterii. In plus cu cat am o vechime mai mare in acest domeniu cu atat am mai multe beneficii din partea studioului.

Stiu ca multe persoane considera ca videochatul este o meserie rusinoasa, dar eu cred ca este o meserie ca oricare alta. Ai parte de intimitate, de confidentialitate si in plus tot ce se intampla se petrece in fata unor ecrane nu fata in fata. In era internetului cred ca acest job nu ar trebui sa fie considerat unul tabu.

Related Post

leave a Comment