Diverse

Magazin ca noi.ro nu ai sa mai gasesti

Posted On
Posted By admin

Indiferent ca vrei sa faci cumparaturi pentru tine pentru uz casnic sau pentru magazinul pe care il detii, magazinul Noi.ro de tip Cash and Carry vine cu oferte deloc de neglijat.

Adesea atunci cand facem cumparaturi intr-o cantitate mai mare, cautam sa achizitionam produse la preturi cat mai avantajoase, dar sa fie si calitative. Magazinele de tip Cash and Carry asa cum este si Noi vin cu o gama foarte extinsa de produse, cu pachete si oferte speciale, unele de sezon, pentru ca cei interesati sa poate cumpara produsele potrivite nevoilor.

Ce trebuie sa stii despre magazinul Noi.ro

Magazinul dispune de un stoc foarte variat de produse, mai exact de peste 40.000 de articole. Astfel ca poti sa regasesti aici diferite categorii si subcategorii, printre care produse de menaj, de uz casnic, articole de gradina si bricolaj, cele pentru ingrijire personala, de curatenie, detergenti si multe altele.

Pentru ca au un stoc atat de variat, majoritatea produselor sunt de la branduri de renume, apreciate pentru calitatea acestora. Astfel ca poti achizitiona din acest magazin noi.ro tot ce ai nevoie, iar echipa de aici te poate ajuta cu toate informatiile de care tu ai nevoie printr-un singur apel telefonic.

Poate ca te gandesti ca este un magazin de tip Cash and Carry si nu poti cumpara produsele de care ai nevoie decat daca mergi in magazinul lor fizic. Partea interesanta este ca poti achizitiona si online tot ce ai nevoie, fara ca tu sa te mai deplasezi, putand astfel sa devii mult mai eficient. La doar cateva clickuri distanta alegi produsele de care ai nevoie si in scurt timp vor ajunge la adresa ta.

Totodata, in magazinul noi.ro ai parte si de discounturi interesante. Spre exemplu, daca vei achizitiona produse in valoare de 3000 de lei, vei beneficia de un discount de 1%, pentru suma de 5000 de lei un discount de 2%, iar pentru suma de 10.000 vei primi un discount de 3%. Noi.ro iti poate deveni partener de incredere daca te gandesti sa iti deschizi un magazin online si daca iti faci un plan bine stabilit, te poti bucura de succes.

Tu stii care sunt avantajele deschiderii unui magazin online?

Ai posibilitatea de a te adresa unui numar mare de clienti, iar acest lucru iti poate aduce castiguri financiare substantiale. In plus, clientii pot comanda din magazinul tau toate cele necesare, indiferent din ce oras se afla.

Magazinele online spre exemplu au fost luate cu asalt si de locuitorii din mediul rural. Negasind anumite produse la magazinele fizice, pot comanda online tot ce au nevoie fara sa se mai deplaseze intr-o zona urbana la magazinele mari.

Faptul ca nu ai un program fix de functionare, ai posibilitatea de a avea clienti non-stop, ceea ce inseamna si profit mult mai mare. Ai de asemenea posibilitatea de a face promovarea magazinului tau online catre un anumit public tinta ceea ce duce din nou la succes in afacere.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ai atunci cand iti deschizi un magazin online. Descopera totodata si magazinul noi.ro si achizitioneaza de aici tot ce ai nevoie. Vei intalni o echipa entuziasta gata de fiecare data sa te ajute.

Date de contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro

Related Post