Auto

Navigatii performante pentru autoturismul tau

Posted On
Posted By admin

Telefoanele mobile au devenit parte din viata noastra si fara ele nu ar mai fi totul atat de simplu. In plus, foarte multe persoane au afaceri pe care le intretin prin intermediul telefonului, asadar nu isi permit sa nu poata raspunde in anumite cazuri.

Atunci cand conduci sau cand te pregatesti sa pleci la drum, telefonul mobil nu este indicat sa fie folosit, atat pentru siguranta ta, cat si pentru a celorlalti. Pentru a solutiona problema, poti comunica prin intermediul navigatiei. Nu ai una? Comanda online navigatii performante pentru autoturismul tau!

Sistemele de navigatie au devenit atat de complexe incat inglobeaza universul multimedia in bordul masinii tale. Nu este necesar sa faci ajustari daca ai ales modelul si marca masinii tale, deoarece anumite navigatii se potrivesc perfect in bord. Le poti comanda de pe site-ul navigatiiandroid.ro acolo unde vei descoperi o gama larga de produse.

Magazinul dispune de o varietate de sisteme de acest tip, inclusiv navigatie Passat b6. Pentru acest model de autoturism sunt disponibile mai multe tipuri de navigatii, mai mult sau mai putin performante. In functie de bugetul tau si de ceea ce iti doresti sa fie instalat pe bordul masinii, poti alege de la o navigatie simpla cu numeroase caracteristici, pana la una foarte performanta, cu un aspect elegant.

Navigatiile pot fi instalate pe o masina care nu dispune de aceste sisteme

Daca ti-ai dorit ca masina ta sa beneficieze de o navigatie performanta, afla ca nu trebuie sa o schimbi! Tot ce ai nevoie sa faci este sa alegi marca si modelul masinii tale de pe site, apoi sa optezi pentru navigatia dorita. Aceasta se incadreaza perfect in habitaclu, fara sa fie necesare modificari la bord sau la instalatia electrica.

Fiecare navigatie vine insotita de cablurile de instalare si cele auxiliare. Dupa ce a fost montata, aceasta va oferi un aspect deosebit de elegant bordului masinii tale. In plus, interfata poate fi schimbata dupa bunul plac, pentru a-ti oferi o experienta si mai placuta in timpul sofatului.

Navigatiile au sistemul de operare Android, ceea ce inseamna ca iti permit sa le utilizezi exact ca pe telefonul mobil. Poti discuta cu persoane importante prin intermediul apelurilor, iti poti verifica notificarile pe retelele de socializare, poti descarca aplicatia de GPS dorita si asculta muzica in acelasi timp. Mai mult decat atat, sistemele de navigatie au ecran tactil, oferindu-ti posibilitatea de a le manevra cu doar cateva atingeri.

GPS Dual Zone pentru confortul sporit al soferului!

Navigatiile au un modul si o antena GPS cu o calitate superioara ce iti arata drumul catre destinatie fara sa folosesti telefonul. Functia Dual Zone iti ofera ocazia de a asculta muzica preferata in timp ce utilizezi aplicatia favorita de navigare. Vocea aplicatiei GPS se va suprapune, cand este cazul, peste muzica, astfel incat sa poti asculta comenzile din trafic.

Confortul soferului este pus pe primul loc, navigatia fiind de mare ajutor in trafic si nu numai. Experienta de la volan devine una placuta, relaxanta si cu mai multa siguranta.

Related Post