Auto

Audi A4 de vanzare in stocul Elite Cars Leasing – despre ce este vorba afli citind acest articol

Posted On
Posted By admin

Cu totii ne dorim sa avem parte de lux si confort, indiferent daca optam pentru acesta in interior sau la exterior. Daca este sa ne referim la interior, facem imediat trimitere catre casa si la dotarile acesteia, mobilier, dispozitive smart si asa mai departe. La exterior am putea face referire la gradina, spatiul de joaca al copiilor si…masina.

Da, masina cea de toate zilele. Cea care de duce si ne aduce dintr-un loc in altul. Multi dintre soferii care se afla constant pe drumuri doresc sa aiba parte de confort si de dotari premium atunci cand se afla la volanul masinii.

Daca te numeri si tu printre acestia, afla ca Elite Cars Leasing are o flota impresionanta de masini, printre care si acel Audi A4 de vanzare. Sunt multe masini pe care poti sa le ai in vedere, asta daca iti doresti sa investesti intr-un automobil de calitate.

Daca nu acum, atunci cand?

Din lipsa de bani sau daca pur si simplu tindem sa prioritizam alte lucruri, renuntam de multe ori la dorintele noastre si ne promitem ca poate candva revenim asupra lor. Dar ideea este ca de multe ori trebuie sa luam initiativa pentru a nu ramane cu dorintele undeva in aer. Asa se intampla si cu achizitia unei masini. Amanam tot mai mult, pana in punctul in care constatam ca este prea tarziu sau poate chiar am ratat o oferta care chiar ne interesa.

Din fericire Elite Cars Leasing propune oferte financiare care nu au data de expirare. Poti sa cumperi o masina prin leasing auto sau prin intermediul programelor trade in sau buy-back. Ratele sunt unele avantajoase, unele care te vor ajuta sa pastrezi un anumit echilibru intre cheltuielile de zi cu zi si aceste sume.

Masinile sunt verificate si testate inainte de a fi puse in vanzare. Tu ca viitor cumparator trebuie sa stii ca nu vei avea parte de defectiuni sau anumite deranjamente ce te-ar putea determina sa revii cu un feedback in acest sens catre Elite Cars Leasing.

Masini pe comanda si 1 un garantie acordata

In cazul in care modelul tau de Audi nu este disponibil, atunci poti solicita echipei Elite Cars Leasing sa ti-o aduca imediat, asta daca exista pe stoc in alte locatii. Este o sansa mare ca masina sa-ti fie adusa de indata si tu sa urci de indata la volanul ei. Se ofera 1 an de garantie cu posibilitatea extinderii de pana la 2 ani pentru toate modelele de masini.

Echipa acestui dealer te va ajuta cu informatii ce tin de intocmirea dosarului si cu detalii in plus despre etapele prin care trebuie sa treci. Mai multe detalii poti sa afli din cadrul site-ului oficial www.elite-cars-leasing.ro, acolo unde poti sa vezi toate modelele de masini aflate in aceasta gama si sa citesti despre dotarile lor. Descopera tu singur toate aceste caracteristici si alege masina care corespunde pe deplin preferintelor tale!

Contact:

0758 908 010

office@elite-cars-leasing.ro

Related Post