Uncategorized

Iata doua mituri care spulbera informatiile despre implant de par pe care le-ai auzit pana acum

Posted On
Posted By admin

Ce te retine in a decide sa faci implant de par? Pentru cei care sufera de alopecie, parte din problema cu care se confrunta se numara si impactul psihologic. Este o lupta pe mai multe fronturi. Pentru ca pacientul decide sa ascunda cum arata, recurge la tot felul de metode care in cele din urma se dovedesc a fi si costisitoare.

Chiar daca este asumat cu ce i se intampla, nu are cum sa nu distinga privirile curioase ale celor din jur. Se simte frustrat si dat la o parte sau pur si simplu decide ca mai bine singur se izoleaza de societate.

Pacientul cu alopecie trebuie sustinut sa recurga la metode care ii pot reda podoaba capilara si, iata, implicit starea de bine. Are insa nevoie, mai intai de toate, de informatii despre implant de par si mai ales de cele relevante. Spre exemplu, distinctiv fata de cum abordeaza altii aceasta situatie, medicii din cadrul clinicii bucurestene Dr. Felix Hair Implant se bazeaza exclusiv pe tehnica Q-FUE.

Desigur ca de-a lungul anilor au tot aparut tot felul de mituri despre aceste interventii chirurgicale si doua dintre cele mai frecvent intalnite sunt:

#1 Prea riscant pentru o interventie estetica

Ca orice interventie chirurgicala si aceasta, de implant, presupune un anumit protocol si rigori, sunt standarde medicale avute in vedere. Insa, din randul tipurilor de metode prin care poate fi redobandita podoaba capilara implantul de par prin tehnica Q-FUE este singura minim invaziva si mai ales cu rezultate imediate si permanente.

Inainte de interventie sunt efectuate si analize specifice, medicul curant va tine cont de starea pacientului. Sunt minime sanse sa existe contraindicatii de efectuare a unei astfel de interventii. Insa detalii complete pacientul obtine numai dupa o intrevedere cu medicul. Din pagina oficiala, respectiv Drfelixhairimplant.ro, pot fi solicitate toate detaliile si poate fi stabilita o programare. Cei care nu sunt in proximitate sau nici macar nu sunt in tara, pot solicita programarea online.

#2 Costurile sunt mari, efectele negarantate

Expertiza medicului care va efectua aceasta interventie, precum si alte detalii de genul vor face o diferenta. Oamenii s-au obisnuit cu ideea de a li se garanta ca un anumit lucru se va intampla. Ei bine in aceasta privinta este greu de crezut ca pot fi oferite garantii de vreun fel. Insa exista garantii vii daca se poate spune asa, cazurile celor care au trecut prin aceasta interventie si astazi se bucura de podoaba capilara ca in tinerete, in sensul ca au par ce le acopera tot scalpul, fara goluri.

Interventia de implant de par, realizata prin tehnica Q-FUE (adica manuala, care presupune recoltare si implantare fir cu fir) in cadrul clinicii amintite este una in mod sigur eficienta. Despre acest lucru pot afla toti cei interesati daca acceseaza pagina oficiala. Sectiunea de blog explica de asemenea in detaliu aspecte pe care unii nu le stiu. Ceva insights despre subiect.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Related Post