Auto

Curierul local ajunge la destinatie in doar 2 ore!

Posted On
Posted By admin

Ai nevoie ca pachetul tau sa ajunga dintr-un colt al orasului in celalalt in aceeasi zi? Nu poti sa te deplasezi in timp util? Nu este nicio problema! Poti solutiona acest aspect in doar cateva minute prin plasarea unei comenzi la Zoom Curier. Curierul local ajunge la destinatie in doar 2 ore! Prin aplicatie ai la dispozitie toate informatiile despre cum poti plasa o comanda, cat de repede ajunge sau cati curieri sunt disponibili la momentul plasarii comenzii.

Prin intermediul firmei de curierat poti solicita o rochie din magazin pe care nu ai timp sa o cumperi, livrarea unui document de la o firma la alta, ori chiar un cadou celei mai bune prietene. Curierul se ocupa de ridicarea coletului fie de la tine fie dintr-un magazin specificat, iar mai apoi va fi livrat la destinatie. Beneficiezi de un curier local Bacau fara probleme, in doar cateva minute! Totodata poti tine si legatura cu curierul prin aplicatia mobila.

Aplicatia mobila include mai multe informatii care privesc aspecte precum livrarea, preluarea comenzii, ajungerea la destinatie, cat si modalitatea de plata. De asemenea, pe ecranul telefonului vei putea urmari comanda in timp real. Curierul afiseaza toate aceste informatii si iti ofera un timp estimativ in care va fi livrat coletul.

Serviciul de transport colete de la Zoom Curier este de incredere!

In permanenta poti discuta cu specialistii despre pachetele tale. Acestea ajung mereu la timp, nu vor fi deteriorate si te poti bucura de o experienta placuta. Serviciul de transport colete este disponibil atat intern, cat si extern. Pe langa faptul ca poti trimite colete in interiorul orasului Bacau, mai ai posibilitatea ca acestea sa ajunga in siguranta din Anglia in Romania sau retur.

Pentru a afla informatii despre fiecare tara in parte, oriunde te-ai afla intre cele doua, ai la dispozitie Call Center-ul. Detaliile de contact pentru ambele tari sunt afisate pe site-ul ZoomCurier.ro. Sunt listate toate informatiile de care ai nevoie, iar daca doresti sa afli detalii suplimentare, le poti solicita la numerele de telefon afisate.

Tot pe site gasesti si testimoniale din partea clientilor multumiti care au utilizat in trecut serviciile de curierat din cadrul firmei. Zoom Curier este alaturi de tine atunci cand vrei sa trimiti colete speciale celor dragi, fie ca se afla in Romania sau in Anglia.

Muta odata cu tine lucrurile de acasa!

Daca urmeaza sa te muti din Romania in Anglia sau din Anglia in Romania afla ca poti lua acum cu tine toate lucrurile! Zoom Curier iti ofera serviciul de mutari in care ai ocazia de a apela la transportul tuturor obiectelor de acasa intr-o alta tara. Nu mai trebuie sa iti faci griji asupra transporturilor multiple sau a firmelor care nu pot livra anumite dimensiuni.

Inainte de a se face acest proces, un specialist va veni la tine acasa (daca este posibil) si va stabili impreuna cu tine o strategie bine pusa la punct asupra livrarii. Acceseaza site-ul si descopera mai multe detalii!

Related Post