Casa si gradina

Cum poti alege corect bradul de Craciun in functie de mai multe detalii

Posted On
Posted By admin

Sarbatorile bucuriei si ale pacii se apropie. Bradul de Craciun este unul dintre cele mai populare simboluri ale Craciunului, care nu trebuie sa lipseasca din casele noastre. Il adaptam la tendintele actuale ale modei sau incercam sa pastram traditiile si il decoram cu turta dulce, fructe uscate si alte decoratiuni realizate din materiale naturale. Cum sa alegi un brad de Craciun pe care decoratiunile de Craciun sa se evidentieze la maxim?

Ce inaltime este ideala pentru brad?

Ca regula generala, ar trebui sa existe cel putin 6 cm intre varful bradului si tavan. Trebuie sa tineti cont de varful bradului cu decoratiunile sale si sa nu uitati de suport, care adauga inaltime bradului. In magazinul nostru online va oferim informatii despre inaltimea bradului, care tine cont si de suport. Fiecare are posibilitati diferite, asa ca avem brazi de Craciun de 180 cm si 220 cm inaltime.

  • 180 cm – Aceasta dimensiune de brad Craciun artificial este conceputa pentru a se potrivi in majoritatea caselor cu o inaltime medie a tavanului. Acestea sunt potrivite in special pentru apartamente, birouri si zone in care este necesara conservarea spatiului. Avand in vedere dimensiunea sa, isi va gasi locul. Toate inaltimile de pe pagina includ suporturile.
  • 220 cm – Cea mai buna dimensiune pentru tavane cu o inaltime de 2,4 cm – 2,7 cm. Ideal pentru apartamente mari, case, receptii, dar si pentru magazine, unde exista suficient spatiu pentru ca arborele sa iasa in evidenta si sa impresioneze prin latimea, densitatea si, mai presus de toate, prin naturaletea sa. Aceasta marime este una dintre cele mai populare.

Cumpararea unui brad de Craciun artificial

Brazii de Craciun artificiali elimina incertitudinile legate de aspectul si intretinerea brazilor de Craciun. Bradul de Craciun trebuie doar asamblat frumos, conform instructiunilor, instalat si apoi depozitat pentru sezonul urmator.

Durata de viata a brazilor de Craciun artificiali este nelimitata si, atunci cand sunt depozitati corect, aproape infinita. Brazii de Craciun artificiali sunt cel mai adesea inlocuiti cu altii noi atunci cand gusturile proprietarilor se schimba sau cand se schimba locuinta, cand apare nevoia de brazi mai inalti sau mai scunzi.

Sa astept sa cumpar un brad de Craciun la reducere?

Brazii de Craciun artificiali sunt vanduti pentru perioade mai lungi de timp in comparatie cu brazii de Craciun vii si, prin urmare, stocul lor este limitat doar de vanzatorii insisi si de estimarile lor de vanzari. Este posibil ca un brad care va place din vara sa poata fi cumparat in ianuarie la un pret excelent. Cel mai probabil, insa, bradul va fi epuizat cu doar cateva zile inainte de sarbatori.

Depozitarea brazilor de Craciun pe tot parcursul anului.

Orice brad de Craciun artificial de buna calitate trebuie ambalat intr-o cutie de carton rezistenta. Pastrati neaparat aceasta cutie si nu o aruncati. Folositi-l pentru a va depozita bradul pe tot parcursul anului.

In plus, cei mai multi brazi de Craciun sunt ambalati foarte eficient si, atunci cand sunt infasurati in ambalajul lor original, bradul vostru va ocupa un spatiu minim. In plus, bradul este protejat de praf, umiditate si murdarie nedorite.

Related Post