Casa si gradina

Camerele de supraveghere de la Comenzi – indispensabile cand vrei un plus de siguranta

Posted On
Posted By admin

Se zice ca “paza buna trece primejdia rea”, iar atunci cand locuiesti la casa, stai constant cu spaima ca maine poimaine rauvoitorii iti pot sparge usa, plecand cu bunurile tale pentru care ai muncit. De multe ori, aceste cazuri raman fara rezolvare, iar pagubitul nu isi mai recupereaza niciodata pierderile. Hotii sunt din ce in ce mai ingeniosi, de aceea, proprietarii de terenuri, depozite si case trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea lor si sa se protejeze.

De ce sa alegi o camera de supraveghere IP

Cand vine vorba de tipul camerei, cele IP sunt de o calitate superioara. Pe comenzi.ro vei descoperi o gama variata de camere de luat vederi profesionale pentru a-ti asigura protectia casei.

O camera video trebuie sa surprinda imagini clare, pentru ca in cazul unui incident ce priveste spargerea unei proprietati, organele competente sa poata recupera informatii si detalii necesare, care pot face diferenta in rezolvarea unui caz.

Cu ajutorul unei camere de inalte standarde ale performantei precum cele IP de pe comenzi.ro, ai posibilitatea sa surprinzi fetele persoanelor suspecte, hainele purtate precum si alte detalii atat comportamentale, cat si posibile tatuaje care chiar ar ajuta anchetatorii la identificare.

Acest tip de camera este potrivit atat pentru exterior, cat si pentru interior. In materie de calitate este o reala diferenta intre camere de supraveghere analogice sau ip. Cele din urma au o tehnologie mult mai actuala, ofera o imagine mai clara, cu o mai buna luminozitate si surprind imagini bine definite, chiar si pe distante mari.

Cand iti este folositoare camera de supraveghere

Este in special utila cand plecati in vacante, fiindca puteti tine un ochi pe proprietate de la distanta. Este extrem de utila chiar si atunci cand vreti sa revedeti anumite momente ale zilei, cum ar fi atunci cand lasati copiii cu bona. Astfel va asigurati ca acestia sunt in deplina siguranta si nu sunt incidente de care trebuie sa va alarmati.

Daca nu va puteti permite momentan un sistem de supraveghere, dar totusi vreti sa ii puneti pe raufacatori pe ganduri inainte sa faca un pas, puteti proteja casa cu camere false. Acestea au scazut exponential numarul de infractiuni, fiindca hotii stiu ca o camera are toate sansele sa le dea de gol identitatea, oricat s-ar feri.

Camerele  de supraveghere sunt solutia ideala ca tu sa dormi mereu linistit si sa iti tii familia in siguranta. Intra pe site-ul oficial www.comenzi.ro pentru a comanda sistemul dorit.

Pentru alte detalii poti suna la 0310050198.

Related Post