Diverse

Vrei sa fii independenta financiar? In cele ce urmeaza vei afla cum poti obtine acest lucru!

Posted On
Posted By admin

Daca te-ai saturat de clasicul program de munca – obositor si solicitant – ai ajuns unde trebuie. Independenta financiara nu o dobandesti usor, stii si tu acest lucru. In primul rand, trebuie sa faci o cercetare amanuntita pentru a descoperi domenii ce promit independenta financiara.

Despre videochat se spun multe. Majoritatea persoanelor il compara cu vulgaritatea – lucru total gresit. La fel ca in cazul masajului erotic, videochat-ul tine de erotic si seductie – depinde de fiecare ce vrea sa inteleaga prin asta. Daca esti determinata sa obtii independenta financiara mult dorita, ai putea sa te interesezi despre ce cuprinde o angajare in videochat la Beyou Studio.

Ignora miturile – urmeaza-ti visul

Pentru inceput, trebuie sa te lamuresc ca videochat-ul se desfasoara precum un banal video call pe Facebook, Skype si asa mai departe. Nu totul tine de nuditate la BeYou Studio – exista o platforma adult si una nonadult.

Iar, pentru a fi pachetul complet, platoformele BeYou Studio sunt blocate in Romania – nu trebuie sa te temi ca cineva ce nu intelege in ce consta videochat-ul te va judeca.

Videochatul se bazeaza in primul rand pe comunicare. Avand in vedere ca platformele nu pot fi accesate din Romania, va trebui sa ai cunostinte minime de limba engleza – este si o conditie de angajare.

Astfel, vei discuta cu cei interesati pe diferite teme, vei dezbate subiecte si de ce nu, vei lega chiar si bune prietenii. Priveste si cealalta parte buna, iti vei dezvolta si bagajul de cunostinte de limba engleza.

Ce beneficii mai ai pe langa independenta financiara?

Pe langa veniturile subtantiale – peste 30.000$ pe luna in functie de activitate, bonus de angajare, venit garantat de 5.000 lei/ luna, bonus de recomandare – vei beneficia si de comisioane semnificative – cuprinse intre 50% si 80%. Totodata, te vei bucura si de:

  • Asigurare medicala
  • Training specializat
  • O a doua familie formata doar din fete
  • Activitati recreative
  • Program flexibil
  • 100% confidentialitate
  • Posibilitatea de a alege cum vrei sa iti primesti salariul – plata la zi, saptamanal sau bilunar
  • Avans – pana la 1000$

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi job-ul?

Avand in vedere ca este un job 100% legal, esti obligata sa ai minim 18 ani. Mai exact, pentru a putea fi acceptata in familia BeYou Studio, trebuie sa ai varsta maxima de 35 de ani. Dorinta de a experimenta lucruri noi, determinarea si energia pozitiva nu trebuie sa lipseasca de asemenea.

Traim intr-o lume in care prima impresie face diferenta, asa ca trebuie sa ai un aspect fizic placut – astfel vei atrage cat mai multe persoane interesate, iar veniturile tale vor creste vazand cu ochii. Daca ai cunostinte minime de utilizare a PC-ului si mai bine. Pe langa toate astea, seriozitatea va fi cartea ta de vizita in acest studio.

Conditiile de angajare nu sunt greu de indeplinit – totul tine de tine si de determinarea ta. Daca vrei sa fii o persoana independenta financiar si in acelasi timp admirata pentru acest lucru, acceseaza BeYou Studio pentru mai multe detalii.

Related Post