Tehnologie

Vanzari Electronice Telecoms – aparate pentru lucrul cu fibra optica

Posted On
Posted By admin

In materie de telecomunicatii este nevoie de cele mai bune servicii datorita avantului pe care l-au luat toate procesele din mediul online si necesitatea mediului de lucru prin intermediul calculatorului sau al telefonului.

Printre cele mai bune metode de a transporta semnalul este fibra optica, deoarece permit transmisia pe o distanta mult mai larga, iar pierderile sunt mult mai mici si uneori chiar inexistente.

Aceste cabluri de fibra optica sunt mult mai complexe decat cablurile normale, asadar necesita aparatura speciala pentru lucrul cu acestea.

Toate materialele necesare

Avand in vedere ca fibra optica functioneaza relativ dupa alte principii si are alte componente, necesita si materiale aferente, care sa indeplineasca anumite functii si specificatii. Conectarea unui cablu fibra optica de un altul este un proces complex, deoarece necesita o taiere atenta si apoi sudarea cu un arc electric.

Pentru acest procedeu se folosesc mai apoi conectori fibra optica pentru diferitele conexiuni.

In materie de orice obiect necesar lucrului cu fibra optica, cei de la vanzari-electronice-telecoms.ro cel mai probabil il detin in gama variata de produse valabile pe site. Aparatele de masura destinate caracterizarii retelelor locale sau metropolitane de fibra optica si aparatele de sudura fibra optica sunt performante si vin la pachet cu posibilitatea de revizie intr-un centru specializat.

Service si reparatii pentru produsele achizitionate

Pentru orice aparat electrocasnic sau de uz zilnic este necesara o revizie sau o curatare la un anumit timp de la utilizare pentru buna functionare a acestuia in continuare. Daca nu se apeleaza la aceste servicii aparatele trebuie inlocuite cu totul in scurt timp. Preventia este cea mai buna in orice situatie si o reparatie sau o curatare este mai putin costisitoare decat o achizitie noua.

Toate aparatele au nevoie de asistenta, in special aceste aparate pentru lucrul cu fibra optica, deoarece necesita calibrare si testare atenta conform anumitor standarde, servicii oferite de cei de la Vanzari Electronice Telecoms, care revin cu un certificat de calibrare care atesta gradul de exactitate cu care aparatul masoara in urma anumitor procedee realizate in service.

Aparatele de sudura pentru fibra optica vin la pachet cu o geanta de transport care poate fi utilizata si ca masa de lucru. Aparatele au o rezistenta crescuta la umezeala, socuri si praf. Unele tipuri de aparate sunt capabile de 5000 de suduri cu o singura pereche de electrolizi.

Pentru a descoperi toata gama de produse disponibila puteti accesa site-ul si pentru orice informatii pot fi contactati la numerele de telefon 0731359811 si 0745636998 sau la adresa de e-mail sc.vet.srl@gmail com.

Related Post