Sanatate

Untul de Shea, aur curat pentru femei

Posted On
Posted By admin

Cu ani in urma s-a descoperit ca untul de shea poate fi folosit ca un inlocuitor pentru untul de cacao sau de ciocolata in compozitia anumitor produse cosmetice si alte produse pe baza de cacao.

Acesta a fost denumit “aurul femeilor”, deoarece extragerea untului da de munca si creste veniturile pentru femeile din mediul rural din Africa, precum si pentru fermierii din zona. Extractia traditionala este un proces foarte lung. Poate dura intre 20 si 30 de ore sa extragi pentru 2,2 lire sterline, dar prin extractie traditionala, untul de shea pastreaza mai mult valorile nutritionale, de ingrijire a pielii si beneficiile sale medicinale.

Beneficii pentru ingrijirea pielii si frumusete

unt_de_shea_beneficii_pieleFenolii din untul de Shea, un element constitutiv de polifenoli, au beneficii anti-imbatranire si proprietati similare cu ceaiul verde. Untul de Shea contine cinci acizi grasi esentiali, fitosteroli, vitaminele E si D, alantoina, buna pentru vindecarea iritatiilor pielii, si vitamina A.

Aceasta combinatie de ingrediente ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, reducerea liniilor fine si a ridurilor si decolorarea petelor de varsta, precum si la stimularea productiei de colagen.

Related Post

leave a Comment