Fashion

Trusouri personalizate pentru botez

Posted On
Posted By admin

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei familii. Pregatirea petrecerii, cautarea unei biserici potrivite pentru cel mic si alegerea nasilor sunt cei mai importanti pasi. Cel din urma este vital in viata copilului, nasii fiind considerati parinti spirituali. Nasii au si ei cateva lucruri de facut, cum ar fi pregatirea trusoului pentru micutul botezat. Pe site-ul hainutetrendy.ro poti alege dintr-o gama larga de trusouri personalizate pentru botez!

Trusourile sunt cutiile speciale pe care le ofera parintii spirituali micutului care urmeaza a fi crestinat. In el se regasesc cateva obiecte esentiale ceremoniei crestinarii precum prosopul bebelusului sau sapunul pentru preot.

Noi iti punem la dispozitie trusouri cu toate cele necesare pentru un botez ca la carte! Trusoul este un cadou special si din acest motiv trebuie ales cu grija. Acesta poate fi ales in functie de culori sau traditional. Trusourile traditionale se potrivesc excelent cu un costum de botez traditional. Alegerea unui astfel de trusou si costum, sunt potrivite atat pentru baietei, cat si pentru fetite.

Importanta nasilor in viata copilului este la fel ca cea a parintilor! Viitorii parinti spirituali trebuie sa stie ca titulatura de nas este esentiala in viata copilului. Tot ce copilul nu poate invata sau discuta cu parintele, isi poate intoarce privirea catre nasi. Ei bine, nasii sunt in acest caz la fel de importanti ca si parintii, iar cadourile trebuie sa fie pe masura. Alege din varietatea noastra de trusouri personalizate pentru botez, aratandu-ti afectiunea fata de cel ce urmeaza fi crestinat.

Trusourile personalizate includ toate cele necesare botezului, impreuna cu numele copilului si data botezului. Personalizarea se face prin broderie pentru a ne asigura ca trusoul va ramane intact mereu. Cutiile in care se afla obiectele pentru botez sunt acoperite cu materiale de inalta calitate, respectiv catifea si satin. Acestea sunt elegante si se potrivesc atat pentru baieti, cat si pentru fete. Chiar si asa, culorile sunt diferite si le poti alege in functie de preferinte.

Poti alege trusouri complete, cu obiectele necesare sau cutii pentru a pastra cateva amintiri de la prima petrecere a copilului. Trusourile care nu contin elementele pentru botez, pot fi utilizate ca o cutie pentru fotografii sau alte obiecte ale copilului. Acestea se utilizeaza de obicei drept un loc in care amintirile din primul an din viata micutului se stocheaza. Poti adauga fotografii, jucarii, marturiile de la botez si asa mai departe.

Setul potrivit micutului se creeaza in functie de preferintele nasilor. Personalizarea se face in acelasi mod, iar comanda direct de pe site. Informatiile pe care le doresti sa apara pe trusou se comunica prin e-mail sau WhatsApp.

Inainte de botezul micutului trebuie sa te asiguri ca ai toate detaliile puse la punct, inclusiv trusoul! Deoarece este un obiect personalizat, crearea lui dureaza cateva zile, asadar efectueaza comanda cu ceva timp inainte de botez. Comanda trusouri personalizate pentru botez si impresioneaza-i pe parinti cu acest cadou special!

Related Post