Sport

Topul strategiilor care s-au dovedit eficiente la pariuri sportive

Posted On
Posted By admin

Pariurile sportive s-au dovedit a fi de mare interes pentru mai multe categorii de varsta, nu doar pentru tineri. Totul se desfasoara in jurul unor strategii bine puse la punct, diferite de la o persoana la alta. Pariorii sportivi stiu ca totul tine de noroc si intuitie – calitati ce pot fi antrenate in timp.

Daca nu stii cum merg exact lucrurile in acest cerc al pariorilor, vei afla in cele ce urmeaza. Totul se bazeaza pe strategii bine puse la punct, dupa cum am mai spus.

Totodata, pariorii vetenari au in vedere si ponturile tipsterilor atunci cand compun un bilet, nu doar strategia proprie. Iti voi prezenta un top al strategiilor care s-au arat extrem de utile in decursul timpului.

  1. Compunerea biletelor in functie de cote

In general, cercul pariorilor este compus din microbisti inraiti care tin cu tot sufletul ca echipa lor preferata sa castige fiecare meci. Din aceasta cauza, multi dintre acestia pariaza pe echipa favorita fara sa ia in vedere cota aferenta. Acest lucru nu le aduce mereu castigul dorit.

De aceea, este recomandat ca fiecare pariu sa fie facut in functie de cotele propuse de tipsteri. Gasesti cotele eferente meciurilor viitoare de la tipsesti pe Cota2.ro.

  1. Informarea amanuntita cu privire la gradul de pregatire al echipelor

Dupa cum am spus si anterior, de multe ori, furati de iubirea nespusa fata de o echipa, multi microbisti nu au in vedere si gradul de pregatire a celeilalte echipe.

O documentare atenta inainte de a plasa un bilet este mai mult decat indicata. Ai in vedere anumite aspecte ce privesc ambele echipe – statusul jucatorilor cheie, daca una dintre echipe vine din deplasare sau de dupa un meci greu si nu numai.

Vei avea parte doar de pariuri sigure cu meciuri de la Cota2.ro atunci cand te decumentezi inainte de a compune un bilet.

  1. Documentare cu privire la detaliile externe precum…

Prognoza meteo din ziua cea mare. Poate pare putin absurd, dar daca meciul are loc pe un stadion neacoperit, lucrurile se pot complica putin. Prin complicare ma refer la faptul ca o ploaie zdravana poate crea numeroase neplaceri pentru ambele echipe.

Totodata, ai in vedere si tipul gazonului pe care vor juca cele doua echipe. De exemplu, daca meciul se desfasoara pe un gazon cu o altfel de consistenta, echipa care nu a mai intrat cu el in contact pana acum se poate afla intr-un mare dezavantaj.

  1. Rezultatele anterioare ale echipelor

O alte strategie este sa afli rezultatele meciurilor anteriore dintre cele doua echipe pe care vrei sa pariezi. Daca acestea s-au desfasurat recent, probabilitatea ca rezultatul sa fie la fel sau cel putin asemanator este destul de mare.

Poti alege biletul zilei meciuri sigure de la Cota2.ro pentru a incepe sa iti antrenezi intuitia. Nu uita ca poti personaliza toate aceste strategii, le poti imbunatatii pentru ca biletele tale sa fie mereu castigatoare. Totul tine de gradul tau de implicare si de modul in care tratezi lucrurile – cu seriozitate sau fara.

Tu alegi cum iti compui strategia. Poti incepe chiar de acum sa meditezi asupra ei!

Related Post