Filme

The 40 Year Old Virgin (2005)

Posted On
Posted By admin

Astazi am vrut sa vad neaparat o comedie buna, am cautat ce am cautat, si tot nu gaseam, probabil fiindca am vazut cea mai mare parte dintre comediile de calitate. Am dat insa peste acest film, The 40 Year Old Virgin, pe care nu-l vazusem, si cand am vazut titlul, mi-am zis ca n-am nimic de pierdut.

Sa vedem despre ce este vorba in film. Totul se bazeaza pe o idee care pentru multi ar putea sa para hilara. La varsta de 40 de ani, Andy Stitzer (interpretat de Steve Carell) este inca virgin. Colegii sai de serviciu afla acest lucru in timpul unei partide de poker, si fac tot posibilul sa-l scoata pe Andy din aceasta situatie. Filmul este plin de scene absolut hilare, Andy fiind pus in numeroase situatii penibile care starnesc rasul. In cele din urma, Andy se indragosteste de Trish (interpretata de Catherine Keener), cu care se va casatori in cele din urma.

Sincer sa fiu, n-am stiut niciodata ca Steva Carell este un actor asa de bun. L-am mai vazut in Bruce Almighty, dar acolo a avut un rol secundar. Filmul acesta parca a fost scris special pentru el, fiindca i s-a potrivit de minune. The 40 year ol virgin a facut exact ceea ce trebuia sa faca: m-a facut sa rad cu lacrimi la anumite scene, mi-a adus un zambet pe fata (acum o sa devin sentimental) si a demonstrat ca prin iubire poti trece peste orice (nu, n-am inceput sa plang).

Daca vreti sa va amuzati si sa va destindeti, atunci acest film este special facut pentru voi.

Nota mea: 9/10, ceea ce e foarte bine pentru o comedie.

Related Post

leave a Comment