Telefoane

Telefon reconditionat sau nou

Posted On
Posted By admin

Telefoanele au devenit din ce in ce mai scumpe, mai ales daca vrei sa iti cumperi un telefon nou lansat. Dar oricum nu se recomanda cumpararea unui telefon la lansare, pentru ca are un pret mult prea mare, iar el pe parcursul anului va scadea. Dar, daca cineva vrea sa isi cumpere un telefon care este prea scump si nu si-l permite, prefera sa se orienteze catre alt model mai ieftin, decat sa se gandeasca la varianta de a-l cumpara reconditionat, putand sa beneficieze de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Aceasta evitare a variantei este din cauza ca este prezenta o teama ca s-ar putea sa primeasca un telefon stricat sau spart si ar trebui sa cheltuiasca alta suma mare de bani pentru reparatii. Dar acest lucru este imposibil. Pentru a lamuri ce inseamna un telefon reconditionat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are responsabilitatea de a verifica daca lotul este functional si daca prezinta sau nu vreo problema. Acest lucru este posibil daca se desface un telefon si se testateaza. Daca telefonul prezinta vreo problema, intregul lot se trimite inapoi pentru ca inseamna ca toate telefoanele au aceea problema. Dar daca telefonul functioneaza bine si nu prezinta nicio problema, celelalte telefoane se vor expune la vanzare, iar telefonul testat se va curata profesional si se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Deci, daca nu ai acei 200-300 de lei in plus pentru a cumpara un telefon nou nout, poti sa il cumperi reconditionat pentru ca nu va trebui sa cheltuiesti alta suma de bani pentru reparatii pentru ca telefonul nu va fi nici spart, nici stricat. Este posibil sa apara cateva defectiuni, precum cele legate de baterie si sa fie nevoie, de exemplu, de inlocuirea bateriei la Iphone 6, dar aceste defectiuni pot aparea si la telefoanele nou noute. Daca telefonul testat ar fi prezentat vreo problema, nu doar ca intregul lot ar fi trimis inapoi, dar telefonul testat nu ar fi fost expus la vanzare, ar fi fost si el trimis inapoi cu celelalte telefoane. 

Cand un telefon este redus, iar alte telefoane din acelasi model nu sunt, persoanele se gandesc ca este stricat si ca are un pret mai mic pentru a se vinde mai repede, dar de fapt el este reconditionat.

Pentru a concluziona, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute, este curata profesional si expune la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei fata de celelalte modele, daca functioneaza bine si nu prezinta nicio problema. Asa ca, este imposibil sa primesti un telefon stricat sau spart, pentru ca daca ar fi fost asa, lotul ar fi fost trimis inapoi, inclusiv telefonul testat. 

Related Post