Casa si gradina

Te-ai gandit la un termosemineu in locuinta? Top 3 avantaje

Posted On
Posted By admin

Cautam mereu solutii pentru a ne imbunatati randamentul termic al casei. Desigur ca suna ideal de a avea parte de confort, caldura, la pret de nimic. Asadar, aproape imposibil sa obtii asta, cauti totusi variante alternative la sistemele clasice, conventionale. Termosemineul ar putea fi una din idei. In variantele mai moderne acestea promit mult.

La Bricolaj Market, magazin specializat pe sisteme dedicate casei si gradinii, magazin de bricolaj, se regasesc modele diverse de termoseminee. Iata un top 3 al avantajelor acestor sisteme, ce sunt automatizate si pot fi achizitionate complet echipate fiind.

Se poate monta la casa sau in apartament

Un termosemineu pe peleti Ferroli spre exemplu, una din optiunile de la Bricolaj Market, nu necesita o camera tehnica separata. Astfel, fara sa conditioneze de spatiu in primul rand, un termosemineu este clar posibil de ales pentru locuinte de orice fel. Este deci o varianta compacta, dar totusi cu randament.

Un alt motiv ar fi ca nu produce deranj si reziduri dupa ardere atat incat sa fie necesara izolarea sistemului intr-o incapere aparte. Are arzator pe peleti cu autocuratare.

Poate fi controlat prin termostat

Una din marile griji sau chiar si disconfort al celor care utilizau astfel de sisteme se referea la imposibilitatea de a controla nivelul de caldura. Se putea estima sa spunem dupa cantitatera de peleti cata caldura rezulta.

Insa niciodata utilizatorul nu putea seta o temperatura dorita, osciland de la prea cald la prea rece. In varianta moderna insa, de actualitate, un termosemineu dispune de control prin termostat, ceea ce inseamna confort absolut, dar si posibilitate de a economisi de asemenea.

Desigur ca si sistemul in sine dispune de un panou de comanda, deci poate fi setat manual de cate ori este nevoie.

Este complet echipat

In varianta propusa la Bricolaj Market termosemineul vine la pachet cu pompa de incalzire, cu vasul de expansiune si supapa de siguranta. Asta inseamna ca cei interesati vor face achizitia completa pentru a instala sistemul acasa.

Ca tot vorbeam de instalare, trebuie spus ca un astfel de termosemineu este rentabil si pentru ca se poate conecta la un boiler, pentru a asigura un necesar de apa calda menajera.

Pentru a fi o alegere potrivita trebuie ales un tip de termosemineu de o putere corespunzatoare. Echipa Bricolaj Market poate oferi consilierea necesara pentru alegeri optime – tine cont de suprafata, tip de incapere, numar de persoane etc.

Cat despre consumul in sine de resursa, peletii, cantitatea folosita va depinde de capacitatea rezervorului din dotarea termosemineului.

Insa in orice caz peletii sunt rezonabili la pret, se gasesc in orice magazin de bricolaj, sunt usor de manipulat asadar avantajul este ca nu va impune un chin absolut sau un sacrificiu asigurarea necesarului saptamanal, lunar.

Termosemineele pe peleti au ajuns sa fie un competitor serios pentru alte sisteme de incalzire, precum clasicele centrale.

Acestea sunt accesibile la pret si promit un randament anume despre care cei interesati trebuie sa cunoasca detalii astfel incat sa corespunda cu necesarul in cazul lor. Detalii, alte optiuni si aspecte tehnice sunt regasite in cadrul paginii bricolajmarket.ro.

Related Post