Sfaturi

Suzeta de la Little Prints – arma secreta a parintilor

Posted On
Posted By admin

Suzeta poate fi considerata o superputere a parintilor atunci cand cei mici au un somn incomod sau cand pur si simplu nu stiu ce vor. Aceasta este folosita si pentru a evita momentele in care copilul vrea sa introduca in gura diferite obiecte straine de pe jos, care nu sunt dezinfectate si nici comestibile.

Totusi este important ca aceste suzete sa fie de calitate, deoarece pot crea disconfort copilului daca nu sunt special concepute. Pe Little Prints poti gasi variante de suzete de la branduri premium precum Bibs, care sunt recomandate chiar si de influenceri.

Suzeta potrivita

Utilizarea suzetei poate influenta corectitudinea vorbirii copilului daca nu sunt alese corect, de aceea Little Prints a fost primul din Romania care a adus in tara marca Bibs, din dorinta de a oferi clientilor variante potrivite pentru copiii lor. Pe site sunt disponibile suzete Bibs din 3 colectii diferite: Bibs Color, Bibs Supreme si Bibs Couture.

Acestea sunt de culori diferite in nuante placute si cautate in ultima perioada de parintii care adopta accesoriile copilului la noile tendinte si renunta la clasicele culori roz si albastru. Pentru o buna utilizare si mentinerea sanatatii copilului, este necesar ca suzeta sa fie schimbata odata la cateva saptamani sau la o luna, deoarece se uzeaza si latexul se flexeaza.

Alegerea potrivita se face in functie de varsta copilului astfel incat Little Prints pune la dispozitie 3 categorii de suzete: 0-6 luni, 6-18 luni si de la 18 luni in sus. Suzetele sunt realizate cu marginea spre exterior astfel incat contactul cu buza si pielea copilului sa fie minima, prevenind aparitia iritatiilor.

Materialele din care sunt confectionate – au o importanta majora

Materialul din care acestea sunt confectionate sunt natrurale, astfel incat nu exista riscul de alergii sau coloranti in compozitie. Latexul natural al tetinei permite mularea pe cavitatea bucala al copilului. Un aspect important este ca inainte de utilizare acestea sa fie sterilizate, la fel si dupa orice contact cu podeaua, pentru a evita bacteriile.

Pentru o mai buna utilizare a suzetelor si pentru a optimiza gasirea acestora in timpul noptii, suzetele de la Little Prints de pe site sunt predispuse cu un inel fosforescent, astfel au functia de Glow in the Dark. Acestea stralucesc noaptea si parintilor le este mult mai usor sa le gaseasca, la fel si copiilor trecuti de primele luni de viata.

Gama variata de produse permit plierea pe diferite dorinte atat ale copiilor cat si ale parintilor, iar igiena este unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca cel mic sa creasca sanatos.

Contact:

hello@littleprints.ro

0725766847

Related Post