DiverseEvenimenteInternet

Stirile zilei – un motiv de bucurie sau nu? Tu cum le cataloghezi?

Posted On
Posted By admin

Fie ca vrem, fie ca nu, in jurul nostru se petrec numeroase evenimente despre care nici nu credeam ca sunt posibile. Diferenta dintre ele este intocmai impactul emotional pe care il au asupra noastra. Acesta poate fi negativ sau pozitiv – totul depinde de valorile noastre morale si ideea principala dupa care se construieste intrega stire.

Nu tot timpul ai posibilitatea sa fii la curent cu toate stirile din diferite domenii, este un lucru normal in zilele noastre. Insa, chiar si involuntar intri in contact cu buletinul zilei, macar cu una dintre stiri. Cum o interpretezi si ce impact are asupra ta? Dupa cum spuneam, aici totul tine de valorile tale morale – poti cataloga o stire ca fiind o tragedie atunci cand atitudinea ta difera de cea a celor care o considera o banalitate.

Ne ascundem dupa deget sau acceptam realitatea cruda?

Stirile zilei, mai exact buletinul de stiri zilnic, este compus atat din evenimente fericite, cat si din evenimente nefericite. De aceea, vizualizarea stirilor zilei nu poate fi un motiv de bucurie complet, avand in vedere cate evenimente tragice s-au intamplat fix in momentul in care alti oameni celebrau o reusita.

Pentru ca starea ta sa nu oscileze de la extaz la zbucium, incearca sa citesti fiecare stire cat mai obiectiv, fara vreo implicare emotionala. Totodata, o stire a carei detalii se abat vizibil de la subiect te poate face sa iti para rau ca ai vrut sa o citesti.

Atat timp cat buletinul zilnic este cel cu informatii exacte, iar tu alegi sa le asimilezi obiectiv, starea ta de spirit nu va depinde de evenimentele care se petrec in jur. Poti testa acest lucru folosind site-ul de stiri Momentum.

Recomandat este sa acceptam realitatea, oricat de cruda ar fi ea, si sa evitam sa ne ascundem dupa deget, sa nu dorim sa auzim unele detalii ale unui eveniment din cauza fricii ca ne vom implica involuntar emotional. Spiritul obiectiv este de baza in acest sens.

Informatiile exacte – motorul dupa care functioneaza o stire de interes

Probabil si tu ai o categorie de stiri pe care o inspectezi constant, pentru a afla informatii de interes pentru tine dintr-un respectiv domeniu. Nu putine sunt persoanele care s-au declarat pe deplin dezamagite de unele site-uri de stiri “specializate” in domeniul de interes pentru ei. De ce? Pentru informatiile care se abateau vizibil de la subiect si pentru viteza cu care stirea a ajuns la ei, una foarte lenta.

De ce sa treci si tu prin astfel de lucruri cand poti deveni din start client fidel al site-ului de stiri momentum.co.ro? Aici nu ramane niciodata loc de interpretare – informatiile prezentate sunt cele exacte de pe urma carora se pot trage doar concluzii, fara sa existe vreun dubiu.

Totodata, ai garantia stirilor de calitate si actualitate datorita vitezei cu care site-ul este actualizat. Mereu apar stiri noi pe site din diferite domenii de interes, caracterizate prin calitatea informatiilor si maniera in care sunt redactate.

Nu uita de momentum.co.ro – site-ul de stiri care iti pune in fata lumea in care traim, realitatea de care multi se feresc!

Related Post