Diverse

Stii in ce mariera iti usureaza viata rolele si rotilele?

Posted On
Posted By admin

In aceasta lume haotica, toti suntem in cautarea unor solutii care sa ne faca orice activitate pe care o desfasuram mult mai usoara. Orice obiect, unealta, ustensila, chiar si o idee mai moderna decat alternativa clasica, aduce un plus de usurinta in ceea ce priveste munca noastra.

Acelasi lucru se poate spune si despre role si rotile – necesare in orice domeniu de activitate. De ce ti-ar fi si tie necesare? Gandeste-te la masini, aceste vehicule nu s-ar putea deplasa fara roti, deci toate beneficiile pe care ele le aduc in prezent ar fi inexistente. Acelasi lucru se poate spune si despre role si rotile –necesare in viata de zi cu zi.

Lucruri interesante despre rotile

Aceste sisteme de mobilitate nu sunt create doar pentru insititutii si domenii in care rapiditatea dicteaza desfasurarea actiunii. Ele sunt solutii ideale si pentru locuinta ta, pentru a-ti fi mai usor sa te ocupi de reorganizari, de exemplu. Gama de roti mobilier de la Tente Romania este cea peste care merita sa arunci o privire.

De exemplu, rolele Delta din stoc pot sustine o greutate de pana la 600 kg, deci nu ai niciun motiv de ingrijorare cum ca nu ar fi potrivite pentru piesele de mobilier din locuinta ta.

Ele dispun de un sistem de blocare directionala ce permite o dirijare optima in curbe si deplasarea in linie dreapta chiar si pe distante lungi. Acest sistem de blocare poate fi adaptat cerintelor tale – 2 x 180⁰ sau 4 x 180⁰.

Siguranta si durabilitatea inainte de toate

Protectia piciorului, partial elastica, cu care vin la pachet rotile de la Tente Romania, este cea care iti garanteaza ca nu exista niciun pericol de accidentare atunci cand dirijezi un anumit obiect. Constructia stabila le permite sa ruleze optim si pe pardoseli denivelate. Ele nu vor lasa urme si nu vor zgaria in vreun fel pardoseala.

Rezistenta la uzura este un alt beneficiu pe care trebuie sa il ai in vedere – carcasa din otel greu este cea care sustine acest beneficiu, dar si capacitatea de incarcare ridicata. Atunci cand ai dirijat piesa de mobilier pana in punctul dorit, foloseste blocarea totala si blocarea piciorului pivotant pentru a fixa rolele intr-o pozitie sigura.

Rolele de la Tente – extrem de prietenoase cu mediul

Rolele Delta sunt extrem de prietenoase cu mediul. De ce spun acest lucru? Ei bine, rularea este silentioasa datorita faptului ca rotile sunt moi.

Ele nu au nevoie de un proces complex pentru a fi curatate – cerintele in ceea ce priveste curatarea lor sunt minime. Chiar daca au stagnat un timp indelungat, ele nu vor lasa urme de murdarie atunci cand sunt puse in functiune.

Trebuie mentionat si ca rolele de la Tente respecta reglemetarile REACH si RoHS – nu contin substante periculoase sau toxice.

Ai nevoie de astfel de solutii de mobilitate in locuinta ta. Ele pot fi amplasate sub orice tip de mobilier atat timp cat acesta nu depaseste greutatea de 600 kg. Activitatile pe care le desfasori in propria locuinta vor fi mult mai rapide si mai practice atunci cand lucrurile cu care intri in contact dispun de role sau rotile.

Related Post