Diverse

Solutii de curierat corporate, de la E-Livrat

Posted On
Posted By admin

Daca ai un magazin sau o afacere online, stii cat este de important sa gasesti o firma de curierat de incredere, pentru a trimite rapid si eficient colete catre clienti. Promptitudinea e un cuvant cheie in acest context, pentru ca nu iti permiti sa trimiti nimic mai tarziu decat iti impui prin regulile pe care de la bun inceput le-ai stabilit.

Pentru ca nisa aceasta a cunoscut o dezvoltare destul de insemnata in ultimii ani, dificultatea ta va fi sa gasesti din numeroasele firme de curierat pe cea care poate corespunde intocmai cu nevoile tale.

Daca te intereseaza sa obtii un echilibru optim intre costuri si eficienta, vei dori sa afli mai multe despre serviciile de curierat pe care le ofera E-Livrat. Poate business-ul tau presupune livrarea de colete in Bucuresti in mod constant si respectarea termenului de livrare e o conditie sfanta pentru tine. Iata prin ce se recomanda E-livrat cand ai astfel de rigori de respectat.

Dinamism si flexibilitate

In functie de nevoile tale, o colaborare cu e-livrat.ro se traduce prin seriozitatea cu care se presteaza fiecare serviciu, precum si printr-o flexibilitate pe care o vei aprecia. Au programul si conditiile de livrare special concepute pentru a te ajuta.

Programari pentru preluarea coletelor

Cu siguranta ca iti doresti sa te implici cat mai mult in business-ul tau si vei aprecia fiecare oportunitate de a investi mai mult in el decat in detalii care ar putea fi solutionate si altfel.

In acest sens, cu E-livrat ai avantajul ca iti ofera un serviciu care te va mai elibera de sarcini. Poti sa alegi ora zi ziua din saptamana in care curierul sa vina sa preia coletele si sa efectueze livrarea. Poti avea in vedere un astfel de serviciu ca persoana juridica, insa poate fi un avantaj pentru tine si daca esti persoana fizica.

Iata in ce conditii functioneaza serviciile daca e vorba de livrarile locale, in Bucuresti, respectiv in Ilfov. Pachetele pot fi livrate in aceeasi zi, cu preluarea comenzilor in intervalul 8:00 – 18:00. De asemenea, poate fi vorba despre serviciul cu livrare a doua zi, cu acelasi program de preluare a coletelor. Ai la dispozitie si serviciul de livrari la nivel national desigur, spre care te poti orienta.

Daca te intereseaza sa afli informatii suplimentare legat de conditiile in care trebuie sa te incadrezi atat tu client fiind, cat si firma de curierat, poti sa accesezi site-ul e-livrat.ro.

Astfel iti vei cunoaste drepturile, precum si indatoririle, respectiv ce e necesar sa faci pentru a avea parte de o colaborare fructuoasa, de durata. Poate fi destul de simplu sa dezvolti o colaborare de durata cu o astfel de firma, insa efortul depus in acest sens trebuie sa fie si din partea ta.

Atunci cand stii ce trebuie sa ti se ofere, vei fi si tu mai prompt in legatura cu expedierile pe care le vei face, vei sti ce sa spui la randul tau clientilor tai.  Intra deci pe site-ul e-livrat.ro, prospecteaza oferta si ia decizia care te poate ajuta sa iti cresti business-ul.

Related Post