Filme

Shooter (2007)

Posted On
Posted By admin

Aseara dupa aventurile de la facultate am simtit nevoia sa vad un film bun. Am cautat ce am cautat si am gasit Shooter, un film de actiune promitator, avandu-l pe Mark Wahlberg, un actor foarte bun, in rolul principal.

Subiectul filmului este captivant, desi a mai fost folosit si in alte filme de actiune, insa regizorul Antoine Fuqua reuseste sa faca din Shooter un film foarte bun. Bob Lee Swagger (interpretat de Mark Wahlberg) este un lunetist care s-a retras din armata din cauza unei misiuni esuate in Etiopia. Acesta traieste singur in cabana sa din munti, cand este contactat de Colonelul Isaac Johnson (interpretat de Danny Glover) care-i cere ajutorul pentru a preveni o incercare de asasinare a presedintelui. Fara sa stie, Swagger sa implica intr-un complot de asasinare, care este pus pe seama sa. In timp ce este urmarit de fortele de ordine, protagonistul isi va planui razbunarea si va afla cine este adevaratul ucigas.

Fiind un film de actiune, Shooter a avut exact ce mi am dorit sa vad: scene de razboi, explozii, focuri de arma, efecte speciale. Firul epic a fost usor de urmarit, si suspansul se pastreaza pana-n ultima scena a filmului. Mark Wahlberg si-a interpretat personajul foarte bine, iar Danny Glover, spre uimirea mea, a jucat rolul personajului negativ, pe care l-a interpretat foarte bine.

In ansamblu, Shooter este un film bun de actiune, care merita vazut.

Nota mea: 9/10

Related Post

leave a Comment