Frumusete

Sfaturi pentru alegerea rujurilor

Posted On
Posted By admin

Un ruj este un tip de produs cosmetic pentru buzele tale. Se foloseste pentru a imbunatati de obicei culoarea buzelor. Exista diferite tipuri de rujuri cu scopuri specifice, iar acestea pot fi achizitionate de pe MakeHot.

Balsamul de buze de exeplu, este ideal pentru capacitatea sa de a ajuta la hidratarea buzelor, si se foloseste de obicei pentru buzele crapate.

Lip Gloss este ideal atunci cand exista intentia de a adauga stralucire buzelor. Exista de-asemenea si Lip Stick, care este de obicei folosit pentru culoare. Acesta este produsul care de mai multi ani este considerat a fi ideal pentru femei. Aceste produse sunt realizate dintr-un amestec de uleiuri, ceara etc.

Femeile ar trebui sa aleaga rujuri in functie de tonul pielii, forma buzelor si a gurii. Pentru diferite tonuri de piele si forme de buze exista diferite nuante de ruj care sunt compatibile. De asemenea, o culoare de ruj arata diferit intr-un tub decat pe buze. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta cu umbra rujului si cu dilemele de culoare.

Femeile care au pielea intunecata pot folosi aproape toate nuantele si culorile rujurilor. Cele mai bune optiuni sunt pentru femeile care se incadreaza in aceasta categorie sunt urmatoarele: ​​rosu, rosu inchis, maro, ciocolata, prune, portocaliu si pastel. O regula este ca, cu cat tonul pielii este mai adanc, cu atat mai adanc poate fi folosita umbra rujului.

Femeile cu piele echitabila pot folosi rujul cu ton mediu. Gelul ruj este adesea recomandat. Pielea verde poate parea palida atunci cand este combinata cu nuante de ruj. Nuantele inchise nu sunt cele mai bune alegeri pentru o piele echitabila. Femeile care au acest ton de piele arata cel mai bine in nuante de culoare albastra.

Femeile cu o tona medie a pielii cu tonuri de aur pot folosi toate nuantele de rosii, sherry berry, coral maro si maro pe baza de maro.

Pentru femeile cu piele palida este perfect sa folositi nuduri si nuante bej. De asemenea, recomandate sunt nuantele luminoase sub forma de roz deschis, corali usori si tonuri de piersici.

Femeile cu tonul pielii de masline arata frumos cu culori calde, care sunt pe baza de galben, cum ar fi maro, piersic si teracota.

Femeile care au buze mari ar trebui sa foloseasca culori slabe cum ar fi purpurii, maro si bronz.

Femeile care au buze mai subtiri ar trebui sa utilizeze culori deschise, cum ar fi fructe de padure, vin, cappuccino si mov.

Ultimul sfat in ceea ce priveste alegerea rujului ideal, este acela ca femeile trebuie sa isi indrepte atentia spre MakeHot pentru a-si alege un ruj de cea mai buna caltiate. Milani Ruj Color Statement Lipstick Matte este un ruj mat foarte rezistent ce le va ajuta pe doamne si pe domnisoare sa aiba buze perfecte.

Milani Ruj Lichid Amore Matte Lip Creme este un ruj lichid sidefat foarte rezistent si foarte pigmentat cu un finish mat de lunga durata, iar doamnele si domnisoarele interesate il pot alege de la MakeHot.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai indicate sfaturi pe care le pot primi femeile care intentioneaza sa isi aleaga un ruj de buze de cea mai buna calitate.

Related Post