Evenimente

Serviciile funerare – o necesitate pentru zilele grele din viata

Posted On
Posted By admin

Moartea unui om drag sufletului nostru poate veni de cele mai multe ori ca o veste – soc. Urma durerii resimtite lasa o amprenta puternica in inimile noastre. In aceste situatii, trebuie sa invatam sa fim puternici.

In traditia occidentala si crestineasca, sufletul este viata de dincolo de moarte. Orice persoana care isi paraseste trupul, este menita sa se reintalneasca la un moment dat cu fiecare dintre noi. Intalnirea oamenilor de poveste este certa dupa trecerea zecilor de ani.

Apelarea in aceste momente la o firma de funerare este cea mai buna solutie. Companiile ce ofera servicii funerare complete Bucuresti sunt extraordinare in cazuri urgente. Evenimentul trist va putea fi controlat de profesionisti, facandu-va pentru o clipa durerea mult mai usoara.

Care sunt serviciile funerare importante?

Imbalsamarea si toaletarea persoanei dragi sunt unele dintre cele mai importante servicii oferite. Doar personalul calificat are dreptul de a se atinge de corpul decedatului, respectand fiecare procedeu medical impus de lege. Trupul nu va incepe sa se deterioreze, fiind pastrat intr-o conditie buna mai mult timp.

Toaletarea raposatului este si ea importanta pentru a putea sa-si ia la revedere definitiv atat de la familie, cat si de la cei dragi. Astfel, echipa unei companii de funerare va avea grija de barbierirea, imbracarea si spalarea decedatului. Aceste procedee sunt extrem de importante pentru o inhumare de succes.

Transportul este si el unul dintre cele mai importante servicii. O masina speciala va va ajuta sa conduceti pe ultimul drum persoana draga. Astfel veti putea fi langa ea pana in momentul despartirii.

Documentele si declaratiile necesita foarte mult timp pentru a putea fi aprobate. O firma buna ofera aceste servicii pentru a va lua de pe umeri povara. Actele despre care se vorbeste sunt: certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere de la capela de la sanepid si dosarul pentru cererea ajutorului de deces.

Locurile de veci pot fi oferite de firmele ce se ocupa cu serviciile funerare. Ca si client, alegerea locatiei este foarte importanta, aceasta fiind conectata cu amintirile celui drag. Pe langa acestea, fiecare clientare dreptul sa isi aleaga si decoratiunile funerare, dar si monumentele ce urmeaza sa fie dedicate celui drag (exemplu: cruci, pietre mortuare, etc).

Posibilitatile de incinerare nu sunt straine in Romania. O firma de funerare nonstop, detinand si aceste servicii, ce asigura atat actele pentru acest proces, precum si de recoltarea cenusei la preturi minime.

Daca sunteti crestin-ortodox, serviciile variaza, metoda nefiind admisa de biserica ortodoxa. In acest caz, achizitionarea unui sicriu este extrem de importanta. Preturile joase ce ofera calitate sunt la mare cautare in zilele de astazi, asa ca este recomandata analizarea fiecarui produs oferit.

Dupa ce a trecut o parte din perioada grea, probabil ca va avea loc pomana/parastasul. O companie de funerare poate oferi si aceste servicii, colaborand in majoritatea cazurilor cu locatii din Bucuresti/Ilfov.

Acestea fiind spuse, despartirea de sufletul iubit nu este usoara. Apeland la serviciile oferite de profesionisti, veti putea fi siguri ca cel decedat este pe maini bune. Gasiti pe servicii-funerare-nonstop.ro pachete si oferte pentru orice buget.

Related Post

leave a Comment