Diverse

Role de cauciuc pentru fiabilitatea carucioarelor de marfuri

Posted On
Posted By admin

Mobilitate este cuvantul de ordine al secolului in care traim. Ca atare, atunci cand ne gandim la mobilitate, ne gandim nu doar la capacitatea omului de a se deplasa dintr-un loc in altul, ci mai mult al marfurilor.

Din acest punct de vedere, putem spune ca dezvoltarea unor sisteme eficiente de transport al marfurilor dintr-un loc in altul, indiferent ca vorbim despre magazine sau depozite de marfa, poate contribui decisiv la cresterea competitivitatii si a eficientei.

Cum ar arata oare un supermarket in care marfurile ar fi carate doar in cosuri de mana sau cu sacosele, pentru a fi descarcate mai apoi pe banda rulanta a casei de marcat?

Astazi, manipulantii de marfuri si cei care le aseaza pe rafturi au o misiune mult usurata prin aparitia unor carucioare de marfa capabile sa suporte incarcaturi mari si care, totodata, sa fie usor de manevrat printre rafturile marilor magazine.

Iar daca vei cauta intr-adevar sa-ti imbunatatesti afacerea din punctul de vedere al mobilitatii si profitabilitatii, atunci ai la dispozitie sistemele de roti Tente din cauciuc, capabile sa se strecoare in orice spatii.

De ce rolele din cauciuc Tente

Daca este sa aruncam o privire asura sistemelor de role cauciuc tente pentru carucioare, atunci vom observa ca acestea sunt realizate din cele mai neobisnuite materiale si pe cele mai versatile structuri. Iar Tente se recomanda drept unul dintre cei mai vechi si mai de incredere producatori de sisteme de role pentru carucioare din lume.

Cu o experienta in domeniu de aproape un secol, Tente produce sisteme de role pentru aproape orice tip de vehicul de transport al marfurilor. De asemenea, nu trebuie uitat ca astfel de role tente nu sunt folosite doar pentru dispozitivele de manipulare a marfurilor in hipermarketuri si in depozite.

Acestea sunt folosite cu succes in sistemul medical, la dotarea paturilor de spital sau pentru transportul diverselor dispozitive: dulapuri mobile, mese pentru servirea mesei pacientilor, carucioare de marfuri si de lenjerie.

Avantajele rolelor din cauciuc

Unul dintre principalele avantaje ale rolelor din cauciuc este acela ca ele sunt foarte silentioase. Astfel, chiar si intr-un depozit sau intr-un magazin, conteaza foarte mult ca rolele carucioarelor sa produca cat mai putini decibeli.

Ce ar insemna ca fiecare carucior sa scoata zgomotul sau intr-un magazin in care intra mii de oameni intr-o zi? Dincolo de silentiozitate, mai trebuie mentionat faptul ca rolele din cauciuc reduc frecarea cu spatiile pe care ruleaza, asigurand nu doar o aderanta buna, ci si o viteza de transport uimitoare.

Nu in ultimul rand, vorbim despre capacitatea portanta a acestora. Prin urmare, cand vorbim despre rolele Tente, vorbim despre o putere mare de incarcare, care le face unele dintre cele mai rezistente si mai fiabile dispozitive de transport.

Related Post

leave a Comment