Fashion

Reguli pentru alegerea rochiei de seara

Posted On
Posted By admin

Rochiile de seara sunt, cu siguranta, prietenele oricarei femei. Fiecare isi doreste sa arate minunat la o petrecere sau la un eveniment special.

Multe doamne se confrunta cu o serie de probleme atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii potrivite pentru un moment special. Aceasta se intampla datorita faptului ca exista numeroase modele, culori, materiale ce alcatuiesc o astfel de rochie din dantela cu fir stralucitor si fiecare este frumoasa si atrage privirile datorita elementelor din care a fost creata.

Exista anumite femei care opteaza pentru rochiile negre, simple, clasice, cu acele croieli care se potrivesc mai multor conformatii si care pot fi accesorizate cu bijuterii mai masive care evidentiaza tinuta.

Alte doamne, insa, prefera rochiile ceva mai sofisticate precum cele de la DyFashion in nuante mai tari, cu modele diversificate care au solicitat imaginatia si creativitatea designerului. Oricum ar fi, cuvintele cheie in ceea ce priveste aceasta tema sunt eleganta, rafinamentul si atitudinea.

Datorita faptului ca exista numeroase femei care nu se pot hotara singure in a face o astfel de alegere, designerii vestimentari vin cu idei noi si cu sfaturi pentru doamne. Aspectele de care trebuie sa tina cont orice femeie in momentul in care alege rochia de seara se refera, in prima instanta, la stabilirea tipului de eveniment pentru care e nevoie de o astfel de tinuta.

Un alt aspect important de care trebuie sa se tina seama este anotimpul dar si ceea ce se poarta in sezonul respectiv. E important ca si in cazul evenimentelor speciale care necesita tinute speciale, sa se tina cont de tendinte atat in cazul pieselor vestimentare cat si in cazul nuantelor.

De regula, creatorii de moda recomanda ca, in timpul verii, rochiile sa fie dintre cele confectionate din materiale usoare, vaporoase, lejere si cu nuante placute in diverse combinatii. In cazul anotimpului rece, recomandate sunt rochiile din materiale pline, mai grele, in nuante calde.

O alta regula, si una foarte importanta, se refera la forma corpului. Este necesara o foarte buna cunoastere a propriului corp, astfel se va sti exact ce anume trebuie scos in evidenta si ce anume trebuie estompat. Rochia de seara trebuie sa fie elementul principal care sa evidentieze toate calitatile si sa puna in valoare propria imagine.

Rochia este, de asemenea, elementul perfect pentru a evidentia personalitatea si atitudinea celei care o poarta. Atunci cand este cazul, tinuta poate fi completata cu anumite accesorii care, in cazul unor evenimente speciale, vor fi cu siguranta fie perlele fie pietrele pretioase, fie cristalele.

Related Post