Casa si gradina

Raspunsuri la cele mai comune intrebari despre peretii glisanti

Posted On
Posted By admin

Pentru că în cele mai multe spaţii de birouri se pot găsi pereţi mobili, au apărut şi o serie de întrebări foarte comune, pe care le pun persoanele interesate de astfel de soluţii pentru compartimentare.

Răspunsul la toată această listă de întrebări vine în sprijinul ideii că aceste soluţii de organizare a spațiului cu pereţi pliabili sunt moderne şi versatile şi ar trebui să se găsească în orice mediu profesional.

De ce ar trebui să folosesc pereţi glisanţi?

Compartimentarea care utilizează pereţi glisanţi este cea mai bună soluţie, folosită tot mai des în amenajări ale spaţiilor de birouri sau în diverse săli, pentru că oferă numeroase posibilităţi de modulare, în spaţiile mari, dar şi în spaţiile de dimensiuni mici.

Este cea mai bună soluţie inclusiv pentru spaţiile de întâlnire şi de formare sau pentru sălile de conferinţă, de recepţie şi de cursuri.

Cât costă întreţinerea pereţilor mobili?

O caracteristică foarte importantă a soluţiilor cu pereţi mobili este faptul că nu au nevoie de costuri suplimentare sau de o întreţinere specială. Ei sunt mult mai simplu şi mai uşor de întreţinut decât pereţii din rigips.

Cum se prind pereţii glisanţi pentru a rămâne ficşi pe poziţie?

Prinderea pereţilor se face doar prin conectarea la plafon. Pentru că şina de ghidare la sol lipseşte, se evită disconfortul rupturilor foarte inestetice şi altor probleme care pot apărea la nivel de podea.

Cum se pot personaliza pereţii mobili?

Fiecare perete mobil poate fi personalizat în funcţie de locaţia în care urmează să fie integrat. Deoarece aceștia combină funcţionalitatea cu estetica, reprezintă cea mai bună soluţie pentru aplicaţii rapide şi de efect.

Pereţii mobili îndeplinesc şi toate cerinţele în materie de confort acustic, scalabilitate şi securitate. De asemenea, există mai multe materiale, culori şi finisaje disponibile pentru o arhitectură bună şi un design modern personalizat.

Cum se face trecerea dintr-o încăpere în alta?

Datorită rezistenţei mecanice foarte bune, pot fi integrate modele diferite de uşi compacte sau din sticlă, duble sau simple, în zonele laterale sau pe mijloc, în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui spaţiu.

Unde se pot integra pereţii pliabili?

Pereţii mobili se pot integra cu uşurinţă în toate proiectele care vizează dezvoltarea şi comunicarea. Sălile de şedinţe, birourile, sălile de sport şi muzeele sunt cele mai bune exemple de locaţii în care au fost integraţi pereţi mobili. Cu ajutorul lor, întreg spaţiul poate fi folosit într-un mod mult mai eficient pe termen lung.

În plus, în momentul în care este nevoie de o reconfigurare a spaţiului, pereţii se pot scoate şi pot fi puşi altfel, ceea ce este imposibil în cazul pereţilor ficşi.

Office Nova Concept – inspirație pentru interioare moderne

Un interior modern va impresiona orice persoană care ajunge acolo. Fie că este vorba despre recrutarea unui nou angajat, care va rămâne impresionat de locul în care urmează să lucreze, de clienţii care vin sau de potenţialii parteneri şi colaboratori aflaţi în vizită, impresia generală va fi una impecabilă atunci când sunt aleşi pereţi pliabili cu un aspect interesant.

Office Nova Concept comercializează o gamă vastă de tipuri de pereţi mobili, care să se potrivească perfect în orice interior şi pentru orice aplicaţie.

Pot fi personalizaţi cu text, poze sau numere, pot fi compacţi sau transparenţi, din sticlă sau din alte materiale şi vor fi trimişi la dimensiunile dorite. Astfel, fiecare firmă poate beneficia de o soluţie de compartimentare personalizată și modernă.

Related Post

leave a Comment