Sfaturi

Pasi necesari pentru infiintare SRL

Posted On
Posted By admin

In ziua de astazi, oricine poate detine o firma in Romania, iar pentru acest lucru nu trebuiesc indeplinite foarte multe conditii. Insa problema principala este ca, atunci cand doresti sa deschizi o firma, trebuie sa te asiguri ca aceasta indeplineste absolut toate conditiile de functionare si nu in ultimul rand, ca ai un plan destul de bine pus la punct in ceea ce priveste desfasurarea activitatii in cadrul acesteia.

Primul lucru care trebuie facut, atunci cand te hotarasti sa- ti deschizi o firma la infiintarifirmeonline.ro, nu sunt actele acesteia, ci pentru inceput trebuie stabilit obiectul de activitate al acesteia.

Iar in acest aspect, este recomandat sa alegi un obiect de activitate pe care il stapanesti foarte bine, pentru ca numai astfel, viitoarea ta firma va avea sanse de reusita in Romania zilelor de astazi. De exemplu, daca ai cunostiinte foarte bune in domeniul constructiilor, este recomandat ca firma ta sa activeze in acest domeniu, pentru ca numai astfel o vei putea stapani cel mai bine. Tot inainte sa faci actele trebuie sa alegi un nume pentru viitoarea ta firma si nu in ultimul rand, sa te asiguri ca acesta este disponibil.

Pentru a verifica disponibilitatea numelui pe care l- ai ales pentru firma pe care doresti sa o deschizi, nu trebuie sa faci foarte multe lucruri, ci doar sa intri pe website- ul oficial al Registrului Comertului. In cazul in care pe acest website iti vei da seama ca numele pe care l- ai ales pentru viitoarea ta firma este indisponibil, este neaparat necesar sa te gandesti la un altul care sa fie disponibil.

Urmatorul pas pentru infiintarea unei firme consta in forma juridica a acesteia. Iar aici putem spune ca cea mai populara forma juridica din tara noastra este SRL, adica societate cu raspundere limitata. Apoi trebuie numaidecat sa se stabileaca sediul social al firmei pe care doriti sa o deschideti, iar acesta poate consta intr- un imobil inchiriat sau un imobil al caruia sunteti proprietar. Dupa aceea, urmatorul pas pentru infiintare SRL consta in incheierea actului constitutiv si depunerea la oricare banca din tara noastra a capitalului social. Si aici trebuie mentionat ca acest capital social, in ceea ce inseamna SRL, poate fi chiar si de minimum 200 lei.

Ultimul pas in ceea ce inseamna infiintare SRL consta in depunerea actelor si inmatricularea la Registrul Comertului. Iar de aici si pana la a fi detinatorul unei firme de tip SRL nu va mai despart decat cateva zile. Insa acest lucru numai daca respectati cu strictete absolut toti pasii prezentati mai sus, pentru ca numai cu ajutorul acestora puteti face lucrurile ca la carte, iar viitorul dumneavoastra SRL sa aiba un succes asa cum se cuvine.

Related Post

leave a Comment