Casa si gradina

Ofera clientilor produsele la mare cautare acum – Noi.ro vine cu solutii

Posted On
Posted By admin

Stim destul de bine ca afacerile din industria Horeca precum restaurantele, cafenelele, hotelurile si asa mai departe au nevoie in permanenta de a se aproviziona cu produse indispensabile pentru o afacere de succes, dar si eficienta. De aceea, apeleaza la marile hipermarketuri, pentru ca au mai multe avantaje atunci cand achizitioneaza produse de la ei.

In primul rand au posibilitatea de a cumpara produse paletate, acest lucru fiind foarte important mai ales pentru afacerile mai mari din aceasta nisa. In al doilea rand, au parte de un parteneriat de incredere si pot avea parte inclusiv de promotii sau reduceri la anumite produse.

Noi.ro – un magazin de nisa pentru administratorii Horeca si nu numai

Noi.ro este un magazin de tip Cash & Carry, ce ofera tuturor clientilor peste 40.000 de articole la un pret avantajos. Gama de produse este destul de extinsa si se regasesc aici cele pentru gradina sau curte, menaj, uz casnic, iar aici ne referim la capace borcane, peturi de plastic, vesela sau ghivece.

Mai regasim de asemenea cele pentru ingrijirea personala, in special cele de sezon precum creme de protectie solara. Tot aici se gasesc si jucarii de plaja, rogojine si piscine gonflabile.

Un magazin cu de toate pentru toti

Pe langa produsele specifice pe care le ofera, profesionalismul si viteza de reactie a echipei se observa chiar de la intrarea magazinului. Avand in vedere ca are o suprafata destul de extinsa, magazinul noi.ro nu permite supraaglomerarea, iar conditiile sanitare conform normelor de igiena de la momentul actual sunt respectate de toti membrii magazinului.

Ce il face atat de diferit comparativ cu alte magazine de nisa? Noi.ro iti ofera posibilitatea de a comanda telefonic sau online orice ai nevoie. Ulterior poti merge direct la sediu si nu trebuie decat sa platesti si sa-ti ridici comanda sau poti opta pentru livrarea comenzii direct la sediul afacerii tale, iar aceasta va veni paletizata.

Simplu, rapid si eficient pentru orice antreprenor care nu are timp de pierdut printre rafturile magazinelor. In plus, pentru comenzile care depasesc suma de 3000 de lei, magazinul ofera un discount de 1%, pentru comenzile mai mari de 5000 de lei discountul va fi de 2%, iar cele de peste 10.000 de lei, de 3%.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

0771 680 398

0771 680 378

comenzi@noi.ro

Related Post