Auto

MP5 player de la Buz – un dvd auto in pas cu tehnologia

Posted On
Posted By admin

Tehnologia a evoluat destul de mult in ultimul timp, iar acest lucru ne-a usurat o mare parte din activitati. Indiferent ca ne referim la laptop-uri, smartphone-uri si alte dispozitive, specificatiile au standarde din ce in ce mai ridicate.

Regulile de circulatie si o conduita corecta la volan impun anumite masuri de siguranta ce se refera in special la utilizarea telefonului. Un dvd auto revolutioneaza ideea de a efectua activitati in timpul condusului, dar si atunci cand urmeaza un popas.

Un player MP5 auto – aplicatii si utilizari practice

Pentru a beneficia de specificatii si aplicatii de ultima generatie atunci cand vine vorba despre un dvd auto, atunci trebuie sa iti orientezi atentia spre un magazin specializat pe aceasta nisa. Un punct de reper este Buz.ro, fiind recunoscut pentru produsele atent selectionate din gama accesoriilor auto.

Ce functii are un dvd auto de ultima generatie?

Cand ne referim la dvd auto automat acesta trebuie sa suporte anumite fisiere si sa functioneze pe baza unui sistem de operare. Un MP5 player auto are o interfata simpla de utilizat, datorita sistemului de operare Android dedicat smartphone-urilor.

                *Mirror Link

Un dvd auto modern permite conectarea telefonului mobil direct la masina. Functia Mirror Link ofera utilizatorului acces fie din telefon, fie de pe ecranul de bord. Astfel, in timpul condusului te vei bucura de o accesare eficienta a aplicatiilor fara sa neglijezi regulile de siguranta la volan.

                *Filme si videoclipuri pentru un roadtrip distractiv

Un dvd auto performant asa cum sunt modelele de pe Buz.ro iti va permite sa vizualizezi filmele preferate direct in masina fara sa mai fie necesare alte dispozitive. Daca este un drum mai lung si esti cu familia la plimbare, asa vei capta atentia celor mici fara sa mai fie nevoie sa te grabesti, pentru ca ei la un moment dat se plictisesc.

                *Muzica preferata din telefon

Functia mirror link iti va permite sa accesezi playlist-ul preferat din telefon si in acelasi timp vei putea sa primesti si sa efectuezi apeluri in sistem handsfree. Nimic nu se compara cu ascultarea melodiei preferate in timpul condusului.

                *Navigatie si GPS

Modelele de top ale unui dvd auto performant sunt dotate cu sisteme de navigatie profesionale, cu harti actualizate la zi ce sunt absolut utile mai ales daca urmeaza sa parcurgi un drum mai putin cunoscut.

Un dvd auto performant de tipul MP5 player are incluse numeroase functii in acelasi dispozitiv. GPS-ul este mult mai sigur de folosit decat de pe telefon, grafica este mai buna si informatiile din trafic, hartile si comenzile vocale sunt mereu actualizate. Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti faci griji de un semnal slab, deoarece functia GPS a dvd-ului auto functioneaza prin satelit.

In categoria de accesorii auto de pe Buz.ro gasesti informatii suplimentare despre dispozitivele de ultima generatie ce revolutioneaza experientele la volan. Un gadget multifunctional este ca un copilot de incredere, iar modelele din catalogul magazinului prezentat sunt selectate sa acopere o gama vasta de cerinte.

Related Post