Casa si gradina

La ce sa fii atent cand cumperi lenjeriile pentru pat

Posted On
Posted By admin

Daca intentionezi sa cumperi lenjerii noi, fie pentru spatiul rezidential, fie pentru unitatea hoteliera sau pentru alte locatii, este bine sa te decizi de la bun inceput legat de ele.

Trebuie sa stii de ce ai nevoie, cat esti dispus sa investesti si pe ce vrei sa mizezi. Daca iti doresti ca seturile de lenjerii pat horeca sa iti asigure durabilitate, atunci trebuie sa stii ca asta va presupune costuri mai mari. Calitatea costa, e ceva normal.

La ce trebuie sa fii atent cand faci o investitie de acest fel? Care sunt aspectele care vor dicta intrebuintarea lor de durata? Acestea si alte intrebari asemenea trebuie sa ai.

Te intereseaza sa fii atent, atunci cand vrei sa cumperi lenjerii pat horeca, la:

  • Dimensiune

Cunoasterea exacta a dimensiunilor pentru fiecare piesa de lenjerie reprezinta un prim aspect pe care trebuie sa il ai in vedere. Asta este o informatie pe care trebuie sa o ai deja cand ai pornit la cumparaturi. Pentru asta, afla ce dimensiuni au patul sau paturile pentru care doresti sa cumperi lenjerii.

In ceea ce priveste dimensiunile optime pentru cearsaf, acesta ar trebuie sa fie cu 20 – 30 cm mai mare decat salteaua. Trebuie sa ramana material pentru a-l fixa sub saltea. Ai in vedere acelasi principiu si cand faci masuratorile pentru pilota.

In cazul fetelor pentru perne, ai nevoie e aceeasi forma si de o marja de material de 10 – 15 cm. Sa nu depasesti aceste dimensiuni pentru ca o lenjerie prea mare este disconfortanta.

  • Material

Daca vrei sa stii sigur ca nu faci nici un compromis in ceea ce priveste confortul, asigura-te ca alegi un material despre care stii ca ajuta in acest sens.

Desigur ca ramane prima optiune bumbacul, respectiv combinatiile acestui material cu altele de asemenea de calitate – sifon, Percale, damasc, damasc satinat, precum si bumbacul satinat.

Fiecare categorie in parte este in general atribuita unui anumit nivel de confort, astfel ca daca esti hotelier, te poti raporta la acest aspect pentru a face o alegere inspirata vizavi de lenjerii pat horeca.

Te intereseaza legat de asta o densitate optima a fibrelor, o grosime suficienta pentru a rezista la spalari si purtari multiple.

Moi si confortabile – astfel trebuie sa te asiguri ca sunt lenjeriile pe care le intrebuintezi. Acestea iti vor asigura, tie sau clientilor tai, un somn neintrerupt, odihnitor, deplin.

  • Culoare

Nu in cele din urma, asigura-te ca gasesti lenjerii in culorile dorite de tine. Conteaza sa iti alcatuiesti un decor relaxant in camera de odihna, iar despre culoare ar trebui sa stii ca este responsabila de confortul psihic.

Pentru a favoriza o odihna corespunzatoare, alege tonurile calde sau cu imprimeuri minimaliste. Sunt preferate in general insa cele albe, simple. Mai ales cand pasesti intr-o camera de hotel preferi ca lenjeria sa fie alba pentru ca iti poti da seama imediat daca a fost schimbata si daca este curata.

Iata deci care sunt aspectele la care ar trebui sa fii atent atunci cand urmeaza sa cumperi lenjerii, in cantitati mici sau mai mari. Intra pe lenjerii-hotel.ro daca esti interesat de diversitate, la preturi potrivite.

Related Post

leave a Comment