Auto

Inchiriaza masina potrivita!

Posted On
Posted By admin

Vizitarea unui alt oras in interes personal sau profesional poate da mari batai de cap daca mergi cu masina proprie. Daca vorbim despre capitala si vrei sa vizitezi acest oras, ai nevoie cu siguranta de o masina. In cazul in care masina proprie nu este o solutie si nu ar trebui sa fie, poti apela la inchirierea uneia. Serviciul de inchirieri auto in Otopeni este disponibil pentru toti cei care vor sa viziteze capitala, sa vina in interes de serviciu sau sa petreaca ceva timp inainte de a se muta definitiv in Bucuresti. Asadar, inchiriaza masina potrivita!

Bucurestiul este un oras in care toti din toate colturile tarii vor sa ajunga. Este posibil doar sa vizitezi orasul sau sa te deplasezi aici in interes de serviciul. In toate situatiile, este mult mai util sa utilizezi serviciul de rent a car Otopeni, decat sa vii cu masina personala.

Alege transportul aerian pentru a economisi timp si pentru a beneficia de suficienta odihna. Inchirierea masinii se poate face online sau telefonic, de pe site-ul fmnrent.ro. Aici vei avea masini la dispozitie, cat si personalul firmei, 24/7. Orice problema ai avea, o echipa tehnica va fi alaturi de tine!

Site-ul fmnrent.ro este locul din care poti inchiria autoturisme pe toata perioada sederii tale in capitala. Inainte de a rezerva biletul de avion sau de tren, contacteaza serviciul de inchirieri printr-un formular depus pe site.

Dupa ce ai specificat toate detaliile, se va verifica masina disponibila si vei primi informatii cu privire la procesul de inchiriere si plata. In cazul in care esti de acord cu oferta, trebuie sa confirmi acest lucru in maximum 48 de ore de la primirea acesteia. Inchiriaza masina potrivita! Firma iti ofera posibilitatea de a alege autoturismul potrivit scopului cu care te deplasezi.

Conditiile minime necesare pentru a inchiria un autoturism includ implinirea varstei de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului de conducere aferent categoriei B. Rezervarea masinii se poate face si pe un alt nume, dar acest lucru trebuie specificat in formular. Spre exemplu, daca esti in interes de serviciu, seful tau poate inchiria masina si sa specifice cine o va conduce.

Inchiriaza o masina direct din aeroport! In contractul primit, poti specifica unde sa primesti si sa predai masina. Fie te intalnesti cu un reprezentant al firmei intr-un punct ales de tine, fie la aeroport daca urmeaza sa decolezi. Reprezentantii FMN Rent vor fi disponibili 24/7 pentru a te ajuta cu orice problema tehnica.

Inainte de a inchiria o masina, asigura-te ca ai citit toate informatiile pe site! Sunt sectiuni destinate detaliilor cu privire la ce se intampla daca esti implicat intr-un accident, cum se face plata, cand se inchiriaza masina, daca se mai poate prelungi inchirierea sau daca masina sufera de defectiuni tehnice. Echipa tehnica iti va oferi si informatii la cerere, daca acestea nu se regasesc pe site. Vei gasi informatii inclusiv pentru actele necesare inchirierii. Inchiriaza masina potrivita!

Related Post