Fashion

In ce culoare poti sa iti cumperi treningul?

Posted On
Posted By admin

Probabil ca te-ai decis deja in magazinul online de la cine sa cumperi treningul si vom zice spre exemplu ca te uiti dupa treninguri Puma, tot ce mai trebuie sa faci este sa alegi si culoarea.

Indiferent daca esti in cautare de treninguri roz sau alte culori, este recomandat sa alegi doar culorile in care te simti bine. Nu toti sunem fericiti atunci cand suntem imbracati in roz sau culori fosforescente la fel cu nu toti ne simtim bine in negru si culori neutre.

Tine cont de tine, de personalitatea ta si de modul in care vezi tu lucrurile pentru a determina culorile pe care le porti. Alege doar culori in care arati bine si care iti ajuta corpul sa se prezinte impecabil.

In plus, nu uita nici de faptul ca culorile semnifica ceva pentru fiecare persoana si spun ceva despre personalitatea ta. Culorile sunt un subiect interesant si fascinant si iti vom explica mai multe in cele ce urmeaza. Este aproape amuzant sa aflii ca de fapt toate culorile pe care le porti au o semnificatie.

Rosu de exemplu simbolizeaza caldura, foc, pasiune si entuziasm sau agresiune. El poate mari ritmul respiratiei si presiunea sangelui si are efectul de a determina oamenii sa ia unele decizii rapid si sa creasca sperantele. Rosu capteaza atentia.

Cuvintele si obiectele care au aceasta culoare sunt vazute imediat. Ele sunt de foarte multe ori folosite pentru a decora interioarele. Se stie ca in legatura cu masinile este o corelatie intre culoare si numarul furturilor, cele rosii fiind cele mai furate masini.

Rosu poate sa fie de asemenea o culoare foarte intensa care naste sentimente interesante. Hainele rosii dau senzatia de putere si viviaciate dar si de agresiune si conflict.

Rozul de exemplu este cea mai romantica culoare si se refera aproape exclusiv la partea afectivia a lucruilor. Culoarea aceasta are rolul de a te linisti. Studiile arata si ca rozul calmeaza si imbuneaza sentimentele.

In momentul in care celulele prizonierilor au fost vopsite in roz s-a constatat ca s-a diminuat in mod vizibil atitudinea agresiva. Efectul nu este de durata totusi. O expunere indelungata la roz genereaza o explozie de violenta.

Maroul este culoarea pentru padure si pamant. Este solid, este de incredere si genereaza o atmosfera neutra. Duce la confort si transmite un sentiment de cordialitate. Comunica sinceritate, putere si maturitate. Este o culoare preferata pentru barbati si unele nuante dau senzatia de tristeste sau de vechi.

Albul este un simbol pentru castitate, puritate si inocenta. Din cauza aceasta se pare ca rochia de mireasa este alba. De asemenea simbolizeaza curatenia. Asistentele, doctorii si laborantii poarta in general alb pentru a putea sugera un mediu steril. Albul reflecta lumina si da senzatia de racoare si din cauza aceata este o culoare preferata pentru zonele toride.

Negrul este preferat de multe persoane. Sunt oameni care il poarta pentru ca transmite putere si este o culoare formala in timp ce altii poarta negru pentru ca le impune jobul sau pentru ca le ajuta silueta.

Related Post

leave a Comment