SEO

Importanta mijloacelor digitale in evolutia unei marci

Posted On
Posted By admin

Exista mai multe idei de promovare online din care tu ar trebui sa le alegi pe cele mai bune. Invata SEO gratuit si vei sti sa iti promovezi afacerea.

Mijloacele digitale ajuta marcile sa ajunga la consumatori sa se familiarizeze cu produsul sau serviciul lor intr-un mod personalizat.

Cinci domenii, care sunt subliniate ca fiind practici industriale actuale, care sunt adesea ineficiente, au ca prioritate clicurile, echilibrarea cautarii si afisarii, intelegerea telefonului mobil, vizarea, vizibilitatea, siguranta marcii si traficul nevalid si masurarea pe mai multe platforme (Whiteside, 2016).

Prioritizarea clicurilor

Prioritizarea clicurilor se refera la anunturile cu clic pe afisare, care desi avantajoase fiind faptul ca tarifele “simple, rapide si necostisitoare” pentru anunturile grafice in 2016 au fost doar 0,10% in Statele Unite.

Aceasta inseamna ca unul din anunturile cu o mie de clicuri este relevant, prin urmare, avand un efect imbunatatit. Acest lucru subliniaza faptul ca companiile de marketing nu ar trebui sa utilizeze doar anunturi clic pentru a evalua eficacitatea anunturilor afisate (Whiteside, 2016).

Echilibrarea cautarii si a afisarii

Echilibrarea cautarii si a afisarii pentru anunturile grafice digitale este importanta; specialistii in marketing tind sa priveasca la ultima cautare si sa atribuie toata eficienta acestui lucru. Aceasta ignora apoi alte eforturi de marketing, care stabilesc valoarea marcii in mintea consumatorilor.

ComScore a fost determinata prin tragerea la sorti a datelor online, produse de peste o suta de comercianti cu amanuntul cu mai multe canale, pe care marketingul cu afisare digitala prezinta puncte forte atunci cand este comparat sau pozitionat alaturi de cautarea platita.

Acesta este motivul pentru care este recomandat ca atunci cand cineva da clic pe un anunt grafic, compania sa deschida o pagina de destinatie, nu pagina de pornire. O pagina de destinatie are de obicei ceva de a atrage clientul sa caute dincolo de aceasta pagina.

Lucruri cum ar fi ofertele gratuite pe care consumatorul le poate obtine prin oferirea informatiilor de contact, astfel incat compania sa poata utiliza strategii de comunicare prin retransmitere se pot dovedi foarte utile.

In mod obisnuit, comerciantii vizeaza vanzari sporite in randul persoanelor expuse la un anunt de cautare. Insa este necesar sa se ia in considerare faptul ca numarul de persoane pe care le puteti atinge cu o campanie de anunturi afisate in comparatie cu o campanie de cautare este mai mic.

Comerciantii cu amanuntul cu mai multe canale au o acoperire sporita daca afisarea este considerata in sinergie cu campaniile de cautare.

In general, atat aspectele legate de cautare, cat si de afisare sunt evaluate ca si campanii de afisare pentru a creste gradul de constientizare a marcii, astfel incat este posibil ca mai multe persoane sa dea clic pe aceste anunturi digitale atunci cand ruleaza o campanie de cautare.

Integrarea dispozitivelor mobile este un aspect important al marketingului digital, deoarece smartphone-urile si tabletele sunt acum responsabile pentru 64% din clientii americani online de exemplu.

Aplicatiile ofera o mare oportunitate, precum si o provocare pentru marketerii deoarece, in primul rand, aplicatia trebuie sa fie descarcata si, in al doilea rand, persoana trebuie sa o utilizeze. Acest lucru poate fi dificil, deoarece jumatate din timpul petrecut pe aplicatiile smartphone are loc pe aplicatii individuale recunoscute.

Related Post

leave a Comment