Casa si gradina

Ia-ti caloriferul de baie de la Shop Einstal!

Posted On
Posted By admin

Sezonul rece isi intra din ce in ce mai mult in drepturi si fiecare dintre noi urmareste ca, pe cat posibil, sa isi creeze anumite conditii de confort in propria locuinta. Printre acestea, confortul termic pare sa fie cel esential, cel pentru care cu totii suntem dispusi sa investim.

Pentru ca, pana la urma, daca nu avem parte de confort termic, riscam sa avem parte de diverse afectiuni atat noi, cat si familia noastra. Sistemele cu ajutorul carora incalzim locuinta trebuie sa fie in perfecta stare de functionare in mod constant.

In cazul in care caloriferele pe care le avem in casa nu mai functioneaza ca inainte si necesita a fi schimbate, putem opta pentru cele din oferta magazinului online Shop Einstal. Acestea se potrivesc oricarei camere din locuinta, cu exceptia baii, incapere pentru care exista un anumit tip de calorifer.

Caloriferul pentru baie – aspecte in functie de care il alegem

In ziua de azi nu mai vedem in baile romanilor aceleasi calorifere ca si in restul casei. Trendul in ceea ce priveste caloriferele destinate bailor vizeaza modele aparte, realizate special, astfel incat sa nu ofere doar caldura, ci sa le putem folosi si pe post de suport de prosoape.

Nu-i asa ca de fiecare data cand iesi de la dus sau din cada si iei prosopul, iti doresti ca acesta sa fie cald? Ei bine, acesta este si rolul secundar al caloriferelor de care vorbim – mentin prosoapele calde si le usuca pe cele ude. Unii le mai numesc si calorifere portprosop tocmai datorita aspectelor despre care vorbeam anterior.

Un alt avantaj al acestor calorifere de baie este faptul ca nu ocupa mult spatiu, asa cum o fac cele clasice, montandu-se de obicei pe un perete al incaperii.

Dimensiunile caloriferelor portprosop sunt diferite, iar in momentul in care facem o alegere in acest sens, trebuie sa luam in primul rand in considerare dimensiunea baii in care il montam. Daca nu tinem cont de acest aspect, riscam sa nu avem parte de gradul de incalzire asteptat.

Radiatoarele de baie din oferta Shop Einstal

Shop Einstal este un magazin online dedicat in intregime clientilor sai. In acest sens, produsele pe care le comercializeaza sunt menite sa satisfaca toate preferintele si necesitatile acestora in materie de instalatii termice si sanitare.

Accesand site-ul oficial al magazinului regasim o categorie denumita „calorifere baie”, in cadrul careia sunt expuse modele diverse de radiatoare, apartinand cunoscutei marci Gorgiel. Dimensiunile sunt la fel de variate, avand posibilitatea de a opta pentru calorifere de 600 x 700, 500 x 1820, 400 x 640 si lista poate continua in acest sens.

Pretul unui astfel de radiator variaza in functie de dimensiune, insa este unul accesibil chiar si celor ce nu doresc sa aloce o suma importanta acestei achizitii. In definitiv, baia nu este o camera in care petrecem foarte mult timp, asadar nici investitia nu trebuie sa fie una notabila.

Pentru a descoperi toate caloriferele de baie din oferta Shop Einstal, dar si celelalte categorii de produse puse la dispozitie, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul shop-einstal.ro.

Related Post