Sanatate

Hai in familia celor care folosesc cosmetice sanatoase!

Posted On
Posted By admin

Cunoscute si sub denumirea de cosmetice organice, cosmeticele bio vin in fata celor care le utilizeaza cu o gama intreaga de avantaje.

Ce inseamna totusi bio? Pentru a intelege acest concept este nevoie de a-l traduce pe limba oricui: a consuma un produs bio inseamna ca folosesti o gutuie dintr-un copac ce nu s-a intalnit niciodata in viata lui cu vermorelul sau cu aparatul de stropit.

Imagineaza-ti totusi ca este o categorie de persoane care alearga dupa aceste produse naturiste pentru a le aduna ulterior intr-un recipient pe care sa ti-l livreze frumos ambalat in pachetul “sanatatii curate”.

Cosmeticele bio nu favorizeaza iritarea. Exista o bariera impusa de elementele naturale pe care aceste cosmetice nu indraznesc sa o depaseasca. Mai mult decat atat proprietatile de hidratare si ingrijire delicata reprezinta o prioritate pentru aceste produse.

Stiai faptul ca in 2014 in Statele Unite ale Americii produsele bio erau folosite de aproximativ 75% din doamnele din aceasta regiune? Cu doi ani mai tarziu, aceasta statistica s-a imbunatatit, 81% din persoanele de sex feminin folosesc produsele organice fara ca acestea sa aiba parte de o actiune de promovare intensa.

In Europa anului 2014 doar 44 % din doamne alegeau produsele de acest tip, in 2017 statistica si aici se inbunatateste si peste jumatate din reprezentantele sexului frumos, respectiv 53 aleg sa foloseasca cele mai hranitoare produse pentru corpurile acestora.

Micsoram amploarea statisticii si ne orientam spre Romania in acelasi an 2014 unde observam ca doar 25 % din doamne si domanisoare aleg sa aplice pe pielea lor cosmetice sanatoase de tipul celor BIO, in 2017 insa chiar si aceasta statistica se modifica, aproape se dubleaza, 42 % din aceasta categorie de cetateni ai tarii aleg produsele organice.

Iti pui totusi intrebarea? De ce? Raspunsul nu se lasa asteptat, familia se mareste atunci cand descoperi ca ai ajuns sa ai aceleasi valori ca si altii. Cu toate ca produsele bio sunt in tara noastra inca destul de scumpe, http://www.biocart.eu ne promite o gama de cosmetice accesibile pentru mai toate categoriile de public.

Ce mai conteaza totusi pentru a fi determinat sa alegi aceste produse? Cosmeticele bio au cele mai hranitoare si rezistente parfume produse pana in prezent, elementele preluate din campul nealterat de catre cei care detin certificat pentru astfel de cosmetice ii obliga pe acestia sa ofere un plus elegant de naturalete si vitalitate continutului din recipient.

Daca mai ai totusi rezerve in ceea ce priveste calitatea acestor produse, iti spunc totusi ca organismele nationale de furnizare a certificatelor de functionare nu elibereaza aceste acte decat daca producatorii accepta la diverse intervale vizitele specialistilor.

Acestia nu merg nicioadata in vizite de curtoazie ci aleg sa inspecteze modul in care produsele sunt realizate, modul in care angajatii se poarta in timpul procesului de executie dar si linia de productie pe care societatea in cauza o detine.

Related Post

leave a Comment