Casa si gradina

Hadar, din colectia Masatto 2021

Posted On
Posted By admin

Cum este sa te simti tu, la capacitatea ta maxima, in fiecare zi? Pare aproape imposibil, caci incepi saptamana cu energie, dupa un weekend de odihna si, pe masura ce zilele din saptamana se scurg, se duce si energia ta. Ajungi intr-o zi de joi sau vineri sa nu mai ai randament. Poti combate aceste stari cu masajele profesionale. Iar HADAR, din colectia noua Masatto, va fi fix ce ai nevoie!

Cand nu te simti tu

Iti spui ca stresul de azi si starea de letargie de acum sunt stari trecatoare. Ajung insa sa isi puna o amprenta majora in viata ta. Nu mai esti tu, nu mai poti face fata valului de task-uri sau pur si simplu nu te mai poti bucura de nimic. Pentru ca te doare spatele si mai ales zona cervicala si cand te intorci de la munca tot ce iti doresti este sa stai in pat.

Redescopera starea de bine, redescopera ce inseamna masajul si din noua colectie de la Masatto descopera HADAR.

Lasa in seama lui HADAR starea ta de bine

Gratie unor tehnologii complexe, HADAR reuseste sa maseze complex, profund si sa adapteze miscarile pentru fiecare in parte. Masajul ajustat este cireasa de pe tort si este posibil datorita tehnologiei de pe care le include.

  • Masaj cu perne de aer.
  • Masaj cu role 3D.
  • Masaj cu incalzire.

Altfel spus, HADAR este in masura sa porneasca motoarele si sa maseze astfel incat efectul benefic sa fie instant resimtit. Caldura locala amelioreaza durerea, rolele maseaza pe toata suprafata si datorita faptului ca vorbim despre o sina SL ce se adapteaza pe liniile corpului, vorbim despre masaj full body. Rolele isi adapteaza miscarile in functie de inaltimea ocupantului si in functie de latimea umerilor.

Mai mult decat atat, acelasi HADAR are functie speciala pentru masajul gambelor, astfel ca la extremitate acesta se poate intinde cu pana la 20 de cm, cu miscari specifice pentru masarea picioarelor. Include de asemenea functia zero gravity, Bluetooth si control vocal.

A ramas ceva neatins? Da, inclusiv mainile iti sunt masate, pernele de aer pe laterale si strategic pozitionate fiind responsabile si de aceasta parte a corpului. Dispune in total de 24 de perne de aer, asezate la zona bratelor, picioarelor, gambelor si antebratelor plus mainilor.

Mai este ceva ce ti-ai putea dori de la acest model de fotoliu? Poate un super pret? Afla despre oferta de Craciun. Cere unui consultant Masatto sa te ajute. Detalii aici:

masatto.ro

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Related Post