Evenimente

Florile funerare – o traditie a condoleantei

Posted On
Posted By admin

Cel mai adesea, florile sunt oferite pentru a exprima bucuria, pentru a impartasi fericirea cuiva, dar sunt unele cazuri in care florile sunt daruite pentru a comemora intristarea si pentru a oferi omagii in momentele de tristete.

Florile funerare au devenit o modalitate traditionala de a oferi condoleante celor care au pierdut pe cineva drag. Este dificil sa exprimi in cuvinte sentimente adevarate celor care le-au murit sotul / sotia, copilul sau un parinte. Florile au devenit simboluri ale astfel de necazuri in majoritatea culturilor lumii.

Florile funerare nu pot ridica tristetea pierderii unei persoane dragi, dar ofera marturie vizuala rudelor ca celorlalti le pasa de cel raposat.

Daca nu sunteti in apropiere de cei in necaz, inainte de a va comanda coroane funerare, ar fi o idee buna sa contactati casa funerara pentru a vedea daca familia a facut cereri speciale in ceea ce priveste florile funerare.

Uneori este potrivit sa trimiteti flori sau coroane funerare familiei decedatului direct la domiciliu. Pentru altii, ar fi mai potrivit sa trimiteti florile funerare direct in casa funerara. Unele familii, in detrimentul preferintelor decedatului, pot solicita flori sau culori specifice.

In plus fata de consolarea familiei, florile funerare ajuta de asemenea la stabilirea unei stari de calmare si adauga o atingere de speranta si optimism pentru cei in doliu. Fiind inconjurati de flori frumoase, este confortabil in fata tristetii, ca un curcubeu intr-o zi ploioasa, o lumina linistitoare intr-un loc intunecat. De aceea, selectia si plasarea florilor funerare trebuie facuta cu atentie.

Daca v-ati hotarat sa utilizati un serviciu de livrare a florilor pentru a trimite o coroana funerara spre familia indoliata, puteti alege o varietate de flori pe baza cunostintelor personale, ale preferintelor familiei sau puteti contacta firma de pompe funebre care poate avea o colectie bogata de flori din care va poate recomanda coroana potrivita in functie de buget sau persoana pentru care o trimiteti. Apelati cu incredere la firma de coroane funerare Rarox.

Oamenii au oferit flori pentru inmormantare din cele mai vechi timpuri. Cu sute de ani in urma, florile au fost folosite pentru a masca mirosul decedatului. Acum, desigur, folosim flori pentru a ne arata dragostea si sprijinul membrilor familiei celui decedat. Cu ceva timp in urma, coroanele funerare sau memoriale se asezau in fata casei, uneori pe la ferestre si usi, pentru a arata ca, casa era in doliu.

Trimiterea unei coroane funerare, este echivalenta cu a spune: “Sunt aici pentru tine si imi pasa”. Coroanele, in general, vin cu suport, dar le puteti cumpara si fara.

In ziua de astazi exista stiluri diferite de servicii funerare si de pomenire, si multe feluri de coroane funerare. De la cele traditionale cu panglica si un mesaj special la cele simple. Exista chiar coroane funerare tematice, care vin in diferite forme, cum ar fi drapelul romanesc. Puteti avea orice combinatie de culori si poate fi comandata in aproape orice dimensiune de pe funerarenonstop-bucuresti.ro.

Related Post

leave a Comment