SEO

Fa-ti site-ul mai cunoscut!

Posted On
Posted By admin

Atunci cand dorim sa promovam un site este neaparat necesar sa tinem cont de o serie de aspect destul de importante sau sa apelam la serviciile de promovare SEO cu TopOnWeb. Mai mult decat atat, este neaparat nevoie sa cunoastem cateva dintre cele mai simple si mai uzuale instrumente de promovare a unui site.

Trebuie mentionat ca exista o sumedenie de astfel de instrumente de promovare a site- urilor, insa nu toate dintre acestea sunt benefice.

In primul rand, trebuie spus faptul ca retelele social media constituie in ziua de azi una dintre cele mai simple metode de promovare a unui site. Si spun acest lucru deoarece fiecare dintre noi avem un cont pe cel putin una dintre retelele social media existente in ziua de azi.

Dupa cum stim cu totii, cea mai folosita si cea mai mediatizata retea social media este Facebook. Pentru a promova un site cu ajutorul retelei social media numita Facebook, totul este extrem de simplu. Nu este nevoie decat sa aveti un cont, sa va inscrieti in cat mai multe grupuri, in care mai apoi sa distribuiti link- uri de pe site- urile dumneavoastra.

Insa atentie, nu trebuie sa faceti abuz si sa distribuiti la nesfarsit, pentru ca in acest caz puteti risca sa va treziti cu conturile blocate de catre cei de la facebook, deoarece acestia pot considera ca faceti spam.

Trebuie sa stiti si ca atunci cand doriti sa va promovati site- urile cu ajutorul platformei Facebook, acestea nu vor creste in rang si nici nu vor obtine un loc mai bun in cautarile Google, singurul avantaj fiind doar cresterea numarului de vizitatori.

Atunci cand detineti un site si doriti sa il faceti pe acesta mult mai cunoscut, puteti apela insa si la metoda numita “inscrierea in directoare”. Aceasta metoda de promovare a unui site este printre primele folosite in tara noastra, iar in trecut dadea rezultate foarte bune.

Azi insa, Google dispune de un robot numit Penguin, care a fost creat special pentru a depista site-urile care sunt inscrise in directoare web si a le penaliza pe acestea. Daca totusi doriti sa folositi aceasta metoda de promovare site, trebuie sa va asigurati ca site-ul pe care il detineti dispune de un numar destul de mare de link- uri de o calitate destul de inalta si de o vechime de cel putin doi ani. Recomand totusi sa analizati aceste tarife si preturi pentru SEO facuta de o firma specializata care foloseste doar metode actualizate de SEO.

O alta metoda, dar care este folosita in ziua de azi mai ales atunci cand vine vorba despre promovarea magazinelor online, o constituie email- ul.  TopOnWeb este o agentie de promovare online care poate folosi cele mai bune metode de promovare site. Aceasta metoda de promovare site poate fi una destul de benefica mai ales atunci cand doriti sa promovati produse nou aparute sau sa prezentati discount- urile acestora. Pentru asta trebuie sa folositi numai email- uri publice, pentru ca altfel riscati sa fiti injurati sau si mai rau, dati in judecata.

Related Post

leave a Comment