Filme

Disturbia (2007)

Posted On
Posted By admin

Am auzit cateva opinii cu privire la acest film, titlul mi s-a parut interesant si promitator, asa ca astazi i-am acordat o sansa, si-mi pare bine ca am facut-o. Disturbia cu siguranta nu va fi un blockbuster, dar este un thriller interesant, care merita sa fie vizionat si apreciat.

Protagonistul filmului este Kale Brecht (interpretat de Shia LaBeouf), un adolescent al carui tata a murit intr-un accident de masina. Kale este condamnat la arest la domiciliu in urma lovirii profesorului sau de spaniola si, pentru a-si ocupa timpul, el incepe sa-si spioneze toti vecinii. Intr-o seara, el este martorul a ceea ce pare a fi o crima, care se petrece in casa vecinului sau, Turner (interpretat de David Morse). El continua sa-si urmareasca vecinul alaturi de prietenii sai Ashley si Donnie, devenind convins ca au de-a face cu un criminal in serie. Intr-o seara, Turner o rapeste pe Julie (interpretata de Carrie-Anne Moss), mama lui Kale, cei doi scapand insa cu bine.

Cum am mai spus, Disturbia nu este material de Oscar, fiind insa un film reusit. Jocul actorilor este foarte bun, mai ales cel al lui Shia LaBeouf, care a inceput sa devina cunoscut si sa obtina roluri in filme noi (mai joaca si in Transformers, filmat tot in 2007). Subiectul este destul de interesant, suspansul creste putin cate putin, facandu-te sa astepti sa vezi deznodamantul.

Va las insa pe voi sa decideti daca va place acest film. Vizionare placuta.

Nota mea: 9/10

Related Post

leave a Comment