Diverse

De unde poti achizitiona un container si ce poti face cu el

Posted On
Posted By admin

Probabil și tu ai auzit de containerele de capacitate mare ce au stârnit interesul a tot mai mulți români. De ce? În primul rând, sunt extrem de eficiente și pot înlocui cu succes construcțiile clasice pentru depozitarea, organizarea sau chiar mijloacele de transport a mărfurilor diverse.

Euroluc Trans, firma cu reședința în Suceava, stă la dispoziția ta cu soluții în acest sens. Este specializat, printre altele, în vânzarea de containere de dimensiuni diverse:

Dimensiunea containerelor o vei găsi exprimată în ft, unde 1 feet – 0.3048m.

HC este o abreviere folosită pentru Hi Cube/High Cube și se referă la acele containere care se încadrează în aceeași structură ca un model standard, însă prezintă o înălțime mai mare.

  • 20 ft – 6 metri, de 30 ft – 9 metri, 40 ft – 12 metri.
  • 45 ft HC – 13,7 metri – prezintă o capacitate maximă de încărcare de 26,500 kg, înălțimea interioară de 2,8 m și lățimea de 2,5 m.

Euroluc Trans, specialist în vânzarea de containere

Pe lângă numeroasele servicii de transport marfă pe care le prestează (maritim, aerian, rutier, feroviar, de mărfuri agabaritice, periculose, speciale), firma este și importator de containere, la cerere cu livrare la adresa indicată de tine. Se regăsesc în lista de servicii prestate și cele de intermediere dispecerat, precum și cele de vânzare de autoturisme și camioane.

În funcție de dorințe și necesități, poți alege între modelele de containere specificate mai sus. Rămâne la alegerea ta cum va arăta produsul finit – cum îl vei moderniza.

Cât despre containerele de 45 ft HC, Euroluc Trans este importator unic în România. Dacă ai nevoie și de mai mult de un container, poți apela cu încredere la ei. Într-un astfel de container încap 32 paleți – motiv pentru care este preferat pentru transportul mărfurilor pe tren, pe rute mai lungi.

Ce poți face cu un container?

Ai idei numeroase pe care le poți pune în practică. Spre exemplu, cum ți se pare ideea de a deschide un street food, echipând un astfel de container? Poate înlocui cu succes conceptul clasic de street-food, în care spațiul propriu zis este o camionetă sau o tavernă.

De altfel, idea de a face o cabană din container este îmbrățișată de tot mai mulți. Te-ai gândit la asta? Euroluc Trans îți livrează containerul/containerele dorite și mai departe le modifici cum vrei. Tu decizi cum va fi compartimentarea, unde vor fi ferestrele etc. Ai putea totodată să îl foloseșți și pentru a păstra anumite obiecte de valoare.

Totodată, containerul poate fi folosit și pentru a muta recuzita unul spectacol, a unui concert. În el pot fi transportate scaunele, mesele, sculele și restul elementelor ce formează scena.

Pentru cei care doresc să investească în containere pentru a deschide o afacere, le pot folosi ca spații de birou, hale, depozite, etc.

Așadar, odată ce ai decis care este scopul containerului/ containerelor, intri în contact cu Euroluc Trans și stabiliți termenii de colaborare. Toate operațiunile ulterioare – importul și transportul până la destinație – se realizează în conformitate cu aceștia.

Pentru și mai multe detalii vizavi de achiziționarea unui container, te invit să accesezi euroluctrans.ro. Nu uită că firma se ocupă și cu servicii diverse de transport – agabaritic, independent sau în grupaj, transportul lichidelor alimentare sau a substanțelor periculoase, etc.

Aruncă o privire pe site pentru a afla care sunt avantajele tale în calitate de client EuroLuc Trans sau urmărește-I pe Facebook și Instagram, unde postează video-uri interesante și explicite privind acitivatatea firmei.

Related Post