SEO

Cum se obtin paginile web perfecte?

Posted On
Posted By admin

Generarea de titluri si descrieri de pagini (sau “extrase”) de catre Google este complet automatizata si ia in considerare atat continutul paginii, cat si referintele la aceasta pe Web.

Scopul titlului si al fragmentului este de a descrie cel mai bine fiecare rezultat al cautarii si de a arata cum indeplineste criteriile de cautare introduse de utilizator. Pentru mai multe informatii accesati Dan Bradu.

Cu cat mai multe informatii furnizati, cu atat mai bine va fi pozitionat fragmentul corespunzator paginii dvs. in rezultatele cautarii. Cu fragmente imbogatite, webmasterii de pe site-uri care contin continut structurat, cum ar fi sfaturi sau liste de afaceri, pot eticheta fiecare portiune din continutul lor ca text pentru a se asocia cu un anumit tip de date, numele restaurantului, adresa sau nota, de exemplu). Imbunatatiti afisarea site-ului dvs. in rezultatele cautarii cu fragmente imbogatite.

Utilizam surse diferite pentru a strange aceste informatii, inclusiv descrieri in titlul si etichetele Meta de pe fiecare pagina. De asemenea, este posibil sa folosim informatii disponibile public sau sa cream fragmente imbogatite de la marcarea unei pagini.

Nu putem edita aceste titluri sau fragmente manual, dar facem tot ce ne sta in putinta pentru a le pastra cat mai relevante posibil. Daca doriti sa imbunatatiti calitatea titlului si a fragmentului asociat paginilor dvs., urmati regulile generale de mai jos.

Creati titluri descriptive ale paginilor

Titlurile paginilor sunt esentiale pentru a oferi utilizatorilor de Internet o idee rapida asupra continutului si relevantei unui rezultat al cautarii. Aceasta este adesea principala informatie pe care utilizatorul se bazeaza pentru a decide daca trebuie sau nu sa dea click pe un rezultat. Prin urmare, este important ca titlurile paginilor dvs. web sa fie de buna calitate.

Iata cum puteti imbunatati gestionarea titlurilor dvs.:

Dupa cum s-a mentionat mai sus, asigurati-va ca fiecare pagina de pe site are un titlu in eticheta <title>. Daca site-ul dvs. are mai multe pagini si credeti ca ati uitat un titlu undeva, pagina Sugestii HTML pentru Consola de cautare contine liste de etichete <title> care lipsesc sau care pot fi problematice pe site-ul dvs.

Titlurile paginilor trebuie sa fie descriptive si concise. Evitati descriptorii vagi de tipul Acasa pentru a descrie pagina de pornire sau Profilul dvs. pentru a va referi la profilul particular al unei persoane. Evitati, de asemenea, titlurile care sunt inutil de lungi sau prea detaliate, deoarece acestea pot fi trunchiate pe pagina cu rezultatele cautarii.

Evitati acumularea de cuvinte cheie in titlurile dvs. Poate fi util sa ai niste termeni descriptivi intr-un titlu, dar nu are rost sa ai aceleasi cuvinte sau expresii mai multe decat o singura data.

Evitati titlurile care sunt identice sau comune tuturor paginilor. Este important ca paginile de pe site-ul dvs. sa contina titluri separate si descriptive. De exemplu, daca toate paginile unui site de vanzari contin un titlu de tip “Produse ieftine “, utilizatorii de Internet nu pot sa distinga in ce mod difera paginile. Se interzic, de asemenea, elementele de valoare pe termen lung, ale caror variabile variaza (titluri repetate pentru toate paginile).

De exemplu, un titlu standardizat, cum ar fi <nume de grup> – descoperiti videoclipuri, versuri, postere, albume, recenzii si date de concert, este informativ – actualizarea dinamica a titlului pentru a reflecta in cel mai bun caz, continutul real al paginii este o solutie.

De exemplu, includeti cuvintele “video”, “versuri” etc., numai daca pagina in cauza contine videoclipuri sau versuri ale melodiei. Utilizati numai titlul <grup name> ca titlu (care are avantajul de a crea un titlu concis) si utilizati atributul “meta description” pentru a descrie continutul site-ului dvs. Pagina Sugestii HTML din Consola de cautare afiseaza toate titlurile duplicate pe care Google le detecteaza pe paginile dvs. Web.

Related Post

leave a Comment