Fashion

Cum sa iti cresti singur afacerea cu haine second hand

Posted On
Posted By admin

Magazinele de haine second hand au inceput din nou sa ia amploare. Daca la inceputurile democratiei acestea erau vazute doar un semn al saraciei, astazi, oameni din toate categoriile ajung sa calce pragul magazinelor second hand, din varii motive.

Unul ar fi, intr-adevar, lipsa banilor, cata vreme nu toata lumea isi permite sa aloce bugete importante pentru vestimentatie, mai ales daca nu tinem tat de mult la noile trenduri si la ultimele descoperiri in materie de stil.

Sunt insa si persoane care aleg magazinele second hand dintr-un motiv foarte simplu: s-au saturat de fake-uri si de produse contrafacute, avand astfel posibilitatea de a achizitiona produse de calitate, din materiale naturale si autentice, chiar daca acestea nu sunt extrem de actuale.

Mai mult, in Romania au inceput sa apara depozite de haine second hand, care vin in sprijinul celor care doresc sa isi incropeasca o afacere din aceasta indeletnicire. Sa vedem insa ce trebuie sa urmaresti pentru a-ti dezvolta propria afacere cu haine second hand.

Haine sortate, la calitate superioara

In primul rand, trebuie spus ca depozitele de tipul Milenium Shopping iti ofera un alt tip de haine second hand, fata de tot ce ai vazut pana acum pe piata. Bineinteles, ai aici posibilitatea de a cumpara haine la bax, in pachete despre care nu stii ce iti ofera, dupa cum poti alege si haine sortate.

Practic, odata ce alegi haine sortate, munca ta se reduce substantial, avand posibilitatea de a achizitiona produse despre care stii din start ca nu au defecte majore si nici nu sunt patate sau deteriorate iremediabil.

Pretul acestora este insa ceva mai mare decat al produselor la bax sau la kilogram, urmand ca tu sa decizi care solutie e mai avantajoasa. Avantajul hainelor sortate este insa unul cert, avand in vedere ca acestea pot fi puse direct la raft, fara vreo pregatire speciala, spre deosebire de cele la bax, care vin impachetate, botite si pentru care ai de depus o munca suplimentara pana sa le valorifici.

Exista insa si reversul medaliei. Daca hainele sortate de la Milenium Shopping au un pret pe masura, hainele pe care le cumperi la bax sau la kilogram iti pot oferi surprize dintre cele mai placute.

Astfel, nu este exclus ca intr-un bax sa gasesti cateva produse de calitate pe care, daca ulterior le valorifici la un pret corect, sa scoti chiar mai mult profit decat daca ai alege un produs gata sortat. De asemenea, ai ocazia de a da peste un articol din piele sau dintr-o stofa fina, pe care sa il pui la vanzare la un pret foarte avantajos pentru tine.

Materiale de calitate

Un alt avantaj pe care il ai la depozitele de tip Milenium Shopping este calitatea. Astfel, aici vei gasi produse sortate pe categorii, in functie de sezon, pentru dama, pentru barbati sau copii, dar si in fnctie de materialul dorit sau tipul de vestimentatie. Astfel daca doresti tricouri din bumbac, vei fi sigur ca baxul sau produsele sortate pentru tine vor contine doar tricouri din bumbac de cea mai buna calitate.

Related Post