Fashion

Cum sa iti alegi ghiozdanul pentru fitness?

Posted On
Posted By admin

Atunci cand cauti ghiozdane Nike adolescenti sau genti de antrenament iti recomandam sa te uiti mai mult pe internet si mai putin in magazinele fizice pentru ca vei gasi in mod siguri preturi mai bune.

Daca esti parinte si vrei sa ii cumperi copilului tau un ghiozdan Nike ai putea sa ii ceri si lui parerea si sa te uiti cu el pe internet in magazinele online pentru a gasi cele mai bune astfel de produse care sa se potriveasca si cu gusturile lui.

Cand cumperi ghiozdanul pentru copilul tau trebuie sa tii cont de mai multe aspecte si mare parte dintre ele sunt potrivite si pentru momentul in care iti cumperi o geanta de antrenament.

In primul rand gadeste-te ca copilul va sta destul de mult cu ghiozdanul in spate motiv pentru care are nevoie de ceva care sa se potriveasca cu dimensiunile si cu corpul sau. Nu ii cumpara un ghiozdan gigantic doar pentru ca te gandesti la faptul ca va creste si il poate puta si peste trei ani pentru ca este gresit.

Daca il ia la scoala mai mult de doi ani nu va fi purtat decat daca este facut din otel. Trecand peste calitatea data de brand se va deteriora oricum pentru ca cei mici au tendinta sa le tranteasca, sa le arunce si sa scrie pe ele pentru a le personaliza.

Deci peste trei ani daca ghiozdanul mai exista inca poti fi sigur ca copilului nu ii va mai placea si te asiguram noi ca nu iti va mai placea nici tie oricat de mult ti-ai dori sa faci economie.

Cumpara un ghiozdan potrivit varstei si dimensiunilor copilului si vei evita ca coloana acestuia sa fie afectata sau sa ajunga sa stea in pozitii vicioase doar de dragul economiei. Pare un sfat rational si rezonabil.

De asemenea ai grija sa ii cumperi copilului sau adolescentului un rucsac care sa ii si placa altfel va face tot posibilul sa il elimine rapid din peisaj si va trebui sa cumperi altul.

Pentru utilizarea la scoala nu iti recomandam sa ii cumperi un ghiozdan pe un umar pentru ca il vei determina sa stea intr-o pozitia incorecta cu umarul care nu are nimic pe el in sus. Ghiozdanele copiilor au tendinta de a fi foarte grele raportat la greutatea lor si asta ii va deforma coloana.

O alta idee buna pentru momentul in care ii cumperi un ghiozdan copilului tau este sa incerci pe cat posibil sa ii alegi culoarea preferata si sa nu incerci sa ii impui modelele preferate de tine pentru ca nu va fi foarte fericit cu o astfel de alegere impusa.

Pentru geanta ta de antrenament este important sa ai grija cand o cumperi ca in ea sa incapa tot ce cari cu tine la antrenament. Daca este vorba doar despre trening si adidasi si eventual o sticla de apa nu ai nevoie de o geanta imensa, daca ai mai multe de luat cu tine probabil vei dori una mai incapatoare.

Related Post

leave a Comment