Sfaturi

Cum sa folosesti Kinsta WordPress Hosting?

Posted On
Posted By admin

Cand vine vorba de gestionarea hostingului pe WordPress, Kinsta web hosting este liderul imbatabil. Ne bucuram ca citesti acest ghid optimizare seo! Pentru si mai multe informatii, viziteaza DanBradu.com.

Kinsta nu este pentru cei slabi inima, deoarece pachetele lor de hosting incep de la $100, dar valoarea pe care o ofera la acel pret este o valoare completa pentru banii cheltuiti. Fiind un utilizator fidel al gazduirii Kinsta, stiu cat de mari sunt. Ei continua sa adauge noi caracteristici pentru a face viata mai usoara bloggerilor.

Fie ca este vorba despre un site normal WordPress cu trafic sau de un site Ecommerce (care ocupa mult spatiu de stocare), hostingul Kinsta este alegerea ideala pentru orice webmaster.

Recent, Kinsta a adaugat o functie de redirectionare care permite webmasterilor sa stabileasca o redirectionare 301 sau 302, direct din tabloul de bord Kinsta. Acest lucru este mult mai bun decat utilizarea functiei de redirectionare din WordPress, direct.

Deoarece redirectionarea se intampla la nivelul serverului, redirectionarea de la gazda elimina sarcina de pe site-ul dvs. WordPress si face redirectionarea mult mai rapid. Regulile de redirectionare va permit sa directionati fara intarziere traficul de la o locatie la alta. Este deosebit de util pentru prevenirea erorilor 404, asigurarea unei strategii de SEO adecvate atunci cand faceti schimbari si directionarea vizitatorilor catre locatiile corecte de pe site-ul dvs.

Puteti utiliza functia de redirectionare pentru redirectionarea paginilor error 404 sau chiar pentru crearea de linkuri afiliate. In acest tutorial, veti invata cum sa gasiti paginile cu eroarea 404 si sa le configurati pentru redirectionare, din tabloul de bord Kinsta.

Cum sa gasiti pagini de eroare 404 si sa adaugati redirectionarea utilizand tabloul de bord Web Hosting Kinsta:

Cea mai buna si mai usoara modalitate de a gasi toate paginile de eroare 404 pe site-ul dvs. web este utilizand Consola de cautare Google. Acesta este un tool „must have” pe care trebuie sa-l foloseasca orice proprietar de site, mai ales ca tool-ul in sine, este gratuit (in cea mai mare parte). Daca nu ati adaugat inca site-ul dvs. in consola de cautare Google, trebuie sa cititi acest ghid si sa il adaugati imediat. Este nevoie de 5 minute si va ofera mai multe beneficii pe termen lung.

Pentru moment, presupun ca ati adaugat deja site-ul dvs. in Consola de cautare Google. In GSC, accesati tabloul de bord al site-ului dvs.Accesati Urmarire> Erori de accesare cu crawlere> Nu a fost gasitAici veti vedea toate paginile cu error 404 – codul “nu a fost gasit”, descoperite de motorul de cautare Google. Acum, trebuie sa alegeti unul dintre link-uri si sa il redirectionati catre pagina de pornire.

Cum sa setati redirectionarea din tabloul de bord Kinsta:

Conectati-va la tabloul de bord Kinsta. Faceti clic pe numele site-ului pentru care doriti sa adaugati redirectionarea. Faceti clic pe > Adaugati regula de redirectionare. In fereastra de tip pop-up, adaugati linkul sursa si link-ul de pagina in care doriti sa fie redirectionat linkul. Aceasta redirectionare are in mod prestabilit parametrii UTM.

De exemplu, atunci cand link-urile dvs. sunt partajate pe platformele sociale media sau folosind feed-uri, parametrii UTM sunt adaugati pentru o mai buna urmarire. Cu redirectionarea Kinsta, toate legaturile cu parametrii UTM vor fi de asemenea redirectionate. Cei de la Kinsta au adaugat de asemenea, o caracteristica de import in vrac, care este foarte utila atunci cand doriti sa mutati redirectionarile de la orice plugin WordPress existent, la o redirectionare bazata pe serverul Kinsta.

Related Post

leave a Comment