Evenimente

Cum sa alegeti cel mai bun fotograf?

Posted On
Posted By admin

S-ar parea ciudat, dar nu toti fotografii de nunti sunt potriviti pentru fiecare client. Daca va intalniti cu fotograful dvs. si descopera ce doriti cu adevarat si apoi va spune ca nu crede ca ar fi potrivit pentru dvs., ar putea fi surprinzator, dar nu este nimic personal. Nu este mai profesionist sa fiti sincer decat sa incercati sa va schimbati pentru a satisface anumite nevoi?

Uneori, fotografii realizeaza ca specializarea lor nu este acelasi lucru cu gusturile clientilor. Fotografii nu vor sa va faca nefericiti, iar daca un fotograf de nunta crede ca puteti fi mai fericit cu un stil diferit de fotografie sau cu o situatie diferita, va va spune inainte de a incheia contractul astfel incat sa nu fiti dezamagit mai tarziu.

Pretul nu este cel mai important factor in alegerea unui fotograf de nunta: cu siguranta obtineti ceea ce veti plati. Fotografia este ca orice altceva din viata: obtineti ceea ce platiti. Nu este logic sa credeti ca puteti angaja pe cineva pentru putin sau deloc si obtineti aceleasi rezultate pe care le-ati obtine daca ati cheltuit de doua ori ceea ce ati platit.

Pretul este in mod normal un factor atunci când vine vorba de calitate. Fotografii sunt, de obicei, sustinuti de reputatia, marca si experienta lor. Ar trebui sa intelegeti, de asemenea, ca fotografiile dvs. vor deveni memoria durabila a zilei de nunta. Exista doua lucruri pentru care nu ar trebui sa faceti economii la nunta, locatie si fotografii.

Oamenii probabil ca nu isi vor aminti mancarea, veti purta o singura rochie si majoritatea celorlalte lucruri nu sunt oricum investitii uriase (flori, muzica, machiaj). Veti vedea fotografiile de nunta in mod regulat – poate chiar si in fiecare zi – pentru tot restul vietii. Fotografiile de nunta nu ar trebui sa fie minunate?

Studioul fotografului de nunti ar trebui sa fie asigurat si licentiat ca o afacere legala. Multe locatii necesita de fapt asigurarea de la furnizorii care lucreaza acolo. Echipamentul camerei este scump si trebuie sa va asigurati ca fotograful dvs. este asigurat in intregime de o companie de asigurari de renume pentru a va asigura ca sunteti protejat. Multi fotografi sunt doar persoane cu aparate de fotografiat si poate un selfie stick.

Asigurati-va ca fotograful dvs. este sustinut de o afacere legala, legitima. Fotograful dvs. de nunta trebuie sa aiba echipament de rezerva si un plan de rezerva.

Obligatoriu: camerele cu doua sloturi pentru carduri de memorie care pot fi scrise simultan in cazul in care o cartela esueaza, camerele si lentilele de rezerva, un plan de copiere de rezerva a datelor, inclusiv copiile de rezerva din exterior si un plan in caz de dezastru. Protejati-va investitia. Daca fotograful are doar o camera, nu e suficient.

Related Post

leave a Comment