Sfaturi

Cum inchiriati masini in Timisoara ?

Posted On
Posted By admin

Sunt multe persoane care doresc astazi sa inchirieze un autoturism si una dintre firmele care asigura astfel de servicii este Novum Rent a Car Timisoara.

Fie ca vin in interes de serviciu in alt oras, fie ca sunt simpli turisti, aceste persoane isi doresc repede inchirierea unui autoturism. Insa multe dintre aceste persoane nu stiu exact ce trebuie sa faca pentru a inchiria un autoturism.

Daca este prima oara cand sunteti gata sa incheiati un contract de inchiriere a unui autoturism cu o agentie specializata, exista unele aspecte care trebuie neaparat sa fie cunoscute pentru a avea o experienta cat mai placuta, dar totodata si un cost cat mai mic.

Cand v-ati asigurat de faptul ca aveti rezolvate toate actele necesare, trebuie sa verificati si ca masina pe care o inchiriati are pregatite documentele necesare. Aceste documente includ in primul rand documentele de service si asigurarea Casco, dar si alte documente.

Scopul acestor documente este acela de a garanta faptul ca automobilul este preluat legal din toate punctele de vedere. Trebuie sa aveti intotdeauna in considerare si existenta unui document care sa mentioneze o oarecare forma de compensatie in cazul unor daune pe care sa o ofere compania de inchirieri.

Un punct important este acela de a intreba care sunt optiunile pentru alimentarea si totodata realimentarea autoturismului, pentru ca exista companii de inchiriere care prefera sa inchirieze autoturismele cu rezervorul plin, dar acestea trebuie returnate in acelasi fel.

In cazul in care intalniti diverse controale rutiere, este obligatoriu sa aveti permisul de conducere si cartea personala de identitate. Este important sa va verificati inainte de inchiriere si valabilitatea permisului auto, pentru ca nu cred ca v-ar placea sa nu mai puteti conduce masina inchiriata, in cazul expirarii permisului. Unele companii pentru a-si fideliza clientii aduc si preiau masina de la adresa solicitata de client fara costuri suplimentare tocmai pentru a-si fideliza clientii. Inainte de a inchiria autoturismul trebuie sa intrebati care sunt conditiile de plata pe care le ofera firma de inchirieri.

Pe piata auto sunt companii de inchirieri care sunt impotriva platii cu bani cash, caz in care cardul de credit este obligatoriu, nu doar folositor. Aveti, bineinteles, diverse preferinte pe care autoturismul pe care il inchiriati trebuie sa le indeplineasca: spatiu de bagaje, confortul necesar unui sofat indelung, etc.

Deciziile grabite nu sunt foarte indicate, luati in considerare si alte alternative. Sunt destule situatii cand firmele ofera numeroase discounturi pentru clienti in functie de locurile de provenienta. Bineinteles ca nu toate companiile de inchirieri auto ofera aceleasi tarife, dar este foarte important sa apelati la o firma care sa fie in acelasi timp convenabila ca pret, cat si de incredere.

Exista firme care vor ca in contract sa se stabileasca numarul de soferi care vor conduce masina inchiriata. Pentru a evita eventualele neplaceri este bine sa clarificati inca de la inceput aceasta situatie. In cazul in care apar niste urgente pe timpul inchirierii autoturismului este bine sa aveti la indemana datele de contact ale firmei pentru a rezolva rapid aceste probleme.

Related Post

leave a Comment