Fashion

Cum alegi culorile pentru hainele sport

Posted On
Posted By admin

In momentul in care esti in cautare de haine sport si vrei pantaloni sport sau bluze sport vei avea nevoie si de o gama cromatica in care sa te incadrezi cat mai bine pentru a restrange campul de cautari. Nu este foarte greu dar nici usor si cel mai bine este sa alegi in functie de personalitatea ta.

In general oamenii aleg culorile pe considerente tehnice, de genul cat de repede se murdaresc sau cat de tare se vede praful pe ele mai ales pentru ca sunt folosite la sport.

Noi iti recomandam sa nu te agiti foarte tare pentru ca oricum trebuie sa le speli si iti explicam concret cum se aleg materialele tinand cont de ceea ce esti tu de fapt si ce culori iti plac.

Poti tine cont de anumite aspecte mai speciale in momentul in care faci sport in conditii specifice. De exemplu, daca alergi pe strada noaptea este recomandat sa ai ceva fluorescent pe tine care sa te faca vizibil pentru masini si alte vehicule care circula pe strada. Poti lua in calcul si accesoriile luminoase daca asta de face sa te simti mai bine.

De asemenea, o alta recomandare pe care toti putem sa o oferim este ca pe timpul noptii sa fii semnalizat cu ceva de genul beculete pentru ca chiar si in haine fosforescente este foarte posibil ca soferii grabiti si obositi sa nu te vada.

In rest pentru conditii normale de lucru ar trebui sa retii faptul ca fiecare culoare spune ceva despre persoana care o poarta. Nu toti stiu aceste detalii dar este bine sa tii cont de ele.

Culoarea rosu simbolizeaza de exemplu romantismul si dragostea dar si dominarea si puterea. Rosul poate arata o persoana pasionala care este orientata spre atingerea tuturor obiectivelor cu orice pret.

Cei care poarta in mod normal rosu sunt lideri desavarsiti, sunt puternici si au si o energie sexuala de nivel inalt. Este minunat sa se intample asa pentru ca de exemplu daca esti single si vrei sa gasesti pe cineva poti sa transmiti ceva prin haine. Vei atrage atentia la sala sau pe strada si cine stie care pot fi rezultatele.

Negrul este o culoare universala a autoritatii. Toate studiile de specialitate arata faptul ca oamenii tind sa se simta mult mai puternici si mult mai competenti cand poarta negru. De asemenea culoarea aceasta sau mai corect spus nonculoarea aceasta dezvaluie si o personalitate simpla.

Poti purta negru cand faci sport si vei fi mai determinat si mai interesat sa fac ceea ce trebuie. In plus negrul iti ajuta silueta si chiar daca nu esti fotomodel cu siguranta vei atrage atentia celor din jur.

Hainele albastre sunt simbolice pentru o persoana pacifista care traieste in armonie si este increzatoare. Cei care se imbraca in albastru de obicei sunt loiali si calmi au multi prieteni si intretin relatii cordiale cu toata lumea. Albastrul este cea mai buna culoare cu care poti sa te imbraci la interviuri de exemplu, dar si atunci cand faci sport.

Related Post

leave a Comment