Frumusete

Cum aleg o trusa de machiaj?

Posted On
Posted By admin

Femeile pun mare pret pe imaginea lor, motiv pentru care isi doresc ca de fiecare data cand pleaca de acasa sa arate impecabil. Ei bine, pentru a arata impecabil ori de cate ori merg de acasa, ele se machiaza.

Pentru a se machia, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia spre Shopu.ro, pentru a-si alege cea mai potrivita trusa de machiaj. Specialistii in domeniul make up, le recomanda doamnelor si domnisoarelor sa isi aleaga trusa de machiaj care li se potriveste cel mai bine in functie de ten, dar si in functie de preferinte in ceea ce priveste culorile.

Pe Shopu.ro se gasesc o multime de truse de machiaj, unele fiind complete, altele fiind specializate intr-o anumita cromatica, motiv pentru care doamnele si domnisoarele au la dispozitie o multime de optiuni pentru a-si alege trusa de machiaj perfecta.

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei truse de machiaj, se poate opta de exemplu pentru o trusa de machiaj standard, care are dimensiuni obisnuite si care pot sa fie purtate fara probleme in poseta.

Acest tip de produs le ofera femeilor mijloacele minime pentru machiaj, iar aici amintim oglinda, pudra si fard de obraz, ruj si farduri clasice, insa tinand cont de faptul ca discutam despre o trusa standard pentru machiaj, mentionam faptul ca toate acestea vin intr-o varietate redusa de nuante.

Trusele semiprofesionale de regula sunt alcatuite din palete de 25-30 de nuante de farduri, toate acestea fiind asezate intr-o cutie eleganta si usor accesibila. Cu ajutorul unei truse semiprofesionale de machiaj se pot realiza machiaje de zi si de seara perfecte.

Pe Shopu.ro se gasesc insa si truse de machiaj profesionale care de regula contin aproximativ 120 – 130 de farduri, insa se pot gasi chiar si truse de machiaj profesionale care pot sa contina 180 de elemente.

Este cat se poate de evident faptul ca avand la dispozitie o asemenea trusa de machiaj, fiecare femeie isi poate realiza un machiaj perfect in orice moment, pentru ca are la dispozitie zeci de nuante.

De exemplu, o trusa profesionala de machiaj cu 130 de elemente poate sa contina 70 de farduri pentru pleoape, 7 nuante de crema Blush pentru definitivarea machiajului, 3 nuante de corector, 18 nuante de gel Eyeliner, 28 de nuante de ruj, 2 aplicatoare pentru fardul de ochi si pensula pentru ruj.

In ceea ce priveste pretul acestor truse de machiaj, cele mai ieftine sunt trusele de machiaj standard, insa care sunt dupa cum se poate vedea destul de simple.

Apoi, ceva mai scumpe sunt trusele semi-profesionale, dar care sunt mai bogate in optiuni, in timp ce trusele de machiaj profesionale, sunt cele mai scumpe, insa ofera posibilitatea realizarii machiajelor de exceptie.

Fiecare femeie in functie de necesitati si in functie de preferinte isi poate alege trusa de farduri pe care o considera ideala, insa de preferat ar fi alegerea unei truse profesionale, tinand cont de numarul mare de farduri pe care il contine o astfel de trusa, iar pe Shopu.ro se pot gasi o multime de asemenea truse profesionale de machiaj.

Related Post