MuzicaStiri

Concert Scorpions in Sibiu

Posted On
Posted By admin

Dupa cum spune si titlul, se pare ca in data de 10 noiembrie, auzul sibienilor va fi incantat de muzica formatiei rock Scorpions. Concertul se va tine in Piata mare din Sibiu, fiind deschis la ora 19.00 de formatia Compact. La ora 20.30, cei cinci membrii ai formatiei Scorpions vor incepe spectacolul, care va tine 90 de minute. Prin acest concert ei urmaresc promovarea noului lor album – Humanity – Hour 1 – lansat pe 25 mai 2007. Intrarea la concert este libera.

Ce m-a amuzat insa au fost cerintele celor din trupa. Fiecare isi doreste cate o masina personala (de parca un autocar mai de lux nu era suficient) cu sofer propriu, vor sa aiba program de vizite, si mancaruri speciale gatite numai cu ulei de masline. Desi am un respect extraordinar pentru acesta formatie si pentru muzica lor care imi place destul de mult, aceste cerinte mi se par un pic exagerate, nu e ca si cum s-ar duce in SUA unde ploua cu masini, vin in Romania, unde mai sunt si gropi. Dar pana la urma este o formatie mare cu pretentii, deci e explicabil.

Oricum e un lucru foarte bun ca ajung si prin Romania, mai vad oamenii ce inseamna muzica buna. Distractie placuta celor care vor ajunge la concert!

Related Post

leave a Comment