Internet

CognitiveSEO – cel mai bun pret pentru un utilitar super util

Posted On
Posted By admin

Am cumparat Cognitive SEO de pe seo group deals la cel mai bun pret. De fapt trebuie sa mentionez faptul ca nu am cumparat doar acest utilitar ci un pachet intreg care sa ma ajute in campaniile prezente si viitoare. Iti prezint insa cum functioneaza unul dintre preferatele mele.

Sa presupunem ca facem o cautare pentru un cuvant cheie, in acest caz am cautat termenul “cuvant cheie de lunga durata” in timp ce filtrul de locatie este setat in SUA.

Acum, motivul pentru care am ales acest subiect / cuvant cheie este ca am scris deja si am publicat continut despre acesta pe care il voi introduce ulterior in instrumentul de asistenta pentru continut.

Dupa ce am dat clic pe Analizati, am fost imediat redirectionat catre pagina cu rezultate.

Explorarea cuvintelor cheie

Sa incepem prin analizarea paginii cu rezultate din partea de sus. Primul lucru pe care il veti vedea este rezumatul a ceea ce au gasit in baza lor de date cu privire la cuvantul cheie pe care l-ati cautat. Rezumatul este impartit in trei categorii:

Dificultate – Ele masoara dificultatea cuvantului cheie introdus pe o scara de la 0 la 100, in functie de cat de dificil este de creste pentru acel cuvant cheie. In acest caz, cuvantul cheie pe care l-am pus are un scor de dificultate de 67 din 100.

Performanta medie a continutului – in aceasta parte, va arata scorul mediu al performantei continutului site-urilor de top din clasament pentru cuvantul cheie. Ei o masoara folosind o scara de la 0 la 100.

Aceasta inseamna ca, cu cat scorul mediu de performanta este mai mic, cu atat este mai usor sa va clasati pentru cuvantul cheie care utilizeaza continutul. Termenul de “cuvant cheie cu coada lunga” are o medie de 62 din 100.

Volumul lunar – aceasta va arata detaliile privind frecventa cautari. Apoi, veti vedea cele trei file care contin functiile principale ale acestui instrument. In prezent, ma aflu in fila Explorator de cuvinte cheie si voi discuta despre celelalte caracteristici ale acestui instrument in ultimele parti.

Sub tabelul de mai jos puteti gasi filtrele pe care le puteti utiliza pentru a gasi cuvantul cheie exact pe care doriti sa il clasificati. Filtrele sunt:

Relevanta – Puteti utiliza acest filtru pentru a obtine cel mai relevant cuvant cheie pentru subiectul cautat. Scorul pentru relevanta este reprezentat prin stele – cu cat sunt mai multe stele pe care le are cuvantul cheie, cu atat este mai relevant pentru subiectul introdus.

Numarul de cuvinte – Pur si simplu, puteti utiliza acest filtru pentru a cauta cuvinte cheie care au numarul de cuvinte pe care le doriti.

Continut – Acest filtru este utilizat pentru a cauta cuvinte cheie care contin cuvantul / limbile pe care doriti sa le aiba.

Exclude – introduceti cuvantul pe care nu doriti ca cuvantul dvs. cheie sa il aiba;

Volumul cautarii – Utilizati aceasta optiune pentru a filtra numarul lunar de cautari ale cuvintelor cheie.

Cost pe clic (CPC) – Puteti cauta costul mediu pe clic pentru cuvantul cheie pe care doriti sa il utilizati pentru o campanie publicitara.

Related Post

leave a Comment